Rusland skænker mobilt hospital til Syrien

Rusland skænker mobilt hospital til Syrien
image_pdfimage_print

Søndag, 1. januar, 2017 – Den russiske regering har skænket Syrien det mobile hospital og et lager af medikamenter, som Minisiteriet for Nødforanstaltninger havde deployeret til Syrien i november på ordrer fra den russiske præsident Vladimir Putin. Syrisk lægepersonale er blevet uddannet til at operere det, og det er tilsyneladende nu klart til at blive deployeret hvor som helst i landet, det måtte behøves, iflg. en rapport i RT. Aleksand Romanov, chef for Ruslands Ministerium for Nødforanstaltningers afdeling for internationale anliggender, sagde, at han håbede, at gaven ville hjælpe syrerne med bedre at yde lægehjælp til de trængende.

RT rapporterer ligeledes, at Elizabeth Hoth, Verdenssundhedsorganisationens repræsentant i Syrien, har rost russernes deployering af lægefaciliteten og sagde, at hun satte pris på, hvor hurtigt, Rusland deployerede hospitalet til Syrien. »Jeg talte med mange patienter, der var meget glade for den behandling, de havde fået af de russiske læger«, sagde hun, citeret af det russiske Ministerium.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*