Ungarns Orban: Vi er vidne til fremvæksten af en ny verdensorden

Ungarns Orban: Vi er vidne til fremvæksten af en ny verdensorden
image_pdfimage_print

3. juni, 2017 – Den ungarske premierminister Viktor Orban distancerer sig selv og sit land fra EU’s almindelige skepsis mod Kina og minder om, at Ungarn var det første, europæiske land, der forpligtede sig engagerende til den Nye Silkevej og allerede i 2015 underskrev en samarbejdstraktat med Kina. Med en vurdering af Bælte og Vej Forum for Internationalt Samarbejde sagde Orban, at deltagerne i dette forum der var vidne til fremkomsten af en ny verdensorden. »Den gamle model for globalisering nærmer sig sin afslutning, og Øst er blevet ligeværdig med Vest, og en enorm del af verden har fået nok af at blive belært af de vestlige industrinationer om menneskerettigheder og regler for markedsøkonomi.«

Foto: Ungarns premierminister Viktor Orban (højre) her sammen med Ruslands præsident Putin, februar, 2016. 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*