Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Meddelelse: Helga Zepp-LaRouche i strategisk webcast,
torsdag 5. april 2018 kl. 18 dansk tid

Meddelelse: Helga Zepp-LaRouche i strategisk webcast,
torsdag 5. april 2018 kl. 18 dansk tid
image_pdfimage_print

newparadigm.schillerinstitute.com

Den Nye Silkevej former strategiske anliggender

Den hysteriske og bidende retorik mod Rusland, der kommer fra Storbritanniens imperiale oligarker og deres efterretningstjenester og kanaliseres gennem Theresa May og Boris ’BoJo’ Johnson, narrer ingen. Alt imens nogle regeringer underdanigt er gået med i de farlige provokationer, så er andre, inklusive USA, blot kommet med symbolske handlinger. Mange nationer synes at ligge mere på linje med tankegangen hos den russiske udenrigsminister Lavrov, der om May-regeringens ubegrundede beskyldninger i Skripal-affæren sagde, at det er »kun alt for åbenlyst, at vore britiske kolleger har mistet deres realitetssans«.

De ledere, som derimod ikke har mistet deres realitetssans, har i stedet været engageret i et imponerende opbud af diplomatisk og økonomisk aktivitet og har indgået aftaler om at deltage i Kinas Bælte & Vej Initiativ (BVI). Parallelt med disse bestræbelser er et russisk initiativ for at bringe fred i Syrien og arbejde sammen med Syriens naboer. De britiskdirigerede geopolitikere har uden tvivl bemærket, at, i takt med, at dette initiativ går fremad, har præsident Trump gentaget sit kampagneløfte om at afslutte al amerikansk militær involvering i Syrien og har gentaget sit ønske om et topmøde med Putin i den nærmeste fremtid.

Det, der ligger bag de britiske angreb mod Putin og Rusland, er ikke den svindelagtige påstand, at Putin beordrede forgiftningen af en tidligere russisk efterretningsofficer, lige så vel som at Mueller-efterforskningen intet har at gøre med »russisk indblanding« i det amerikanske valg. Målet for disse provokationer er det Nye Paradigme, der er knyttet til BVI, som City of London og dets Wall Street allierede korrekt har identificeret som efterfølgeren til deres fallerede system. Hvis USA tilsluttede sig Rusland, Kina og Indien sådan, som Lyndon LaRouche opfordrede det til i kølvandet på krakket i 2008, ville det være umuligt at forhindre fremvæksten af det Nye Paradigme.

Lyt med i denne uge, når Helga Zepp-LaRouche giver os en presserende opdatering af de seneste par dages ekstraordinære udviklinger.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*