Demokratiske ledere forsøgte at sabotere Trump-Kim-topmødet i Hanoi med en krigspolitik
– få dem til at bøde for det

Demokratiske ledere forsøgte at sabotere Trump-Kim-topmødet i Hanoi med en krigspolitik
– få dem til at bøde for det
image_pdfimage_print

Den 4. marts (EIRNS) – Hvis det amerikanske folk har modet til at handle for fremtiden for deres nation og menneskeheden, vil det der skete i den sidste uge af februar være begyndelsen til enden for Demokraterne, som stiller op mod præsident Donald Trump. Deres medie-fabrikerede stemmetal bør nu blive mødt med en national bølge af afsky. I sidste uge indledte Kongressens demokratiske ledere et angreb, og et svigagtigt forsøg, på at anklage præsidenten, mens han deltog i et topmøde og forhandlede om fred og afskaffelsen af atomvåben på den Koreanske Halvø. Deres redskab, i forsøget på at fremtrylle nye anklager til det skrantende britisk-sponsorerede Russiagate-angreb på Trump, var en åbenlyst løgnagtig advokat og finansiel bondefanger fra New York med en alenlang historik af mened.

Men dette var ikke blot partipolitik når det er værst – det var et bevidst forsøg på at sabotere en fred, for at forhindre præsidenten i en sejr, og mere generelt for at forhindre ethvert samarbejde mellem ham og andre stormagter som Kina, Rusland, Japan – for fred og udvikling i Eurasien. Præsidenten sagde i et tweet i søndags, at det samlede rigsretssagsangreb den 26.-28. februar i Kongressen kan have bidraget til at han afbrød Hanoi-topmødet uden en aftale. Det var de demokratiske lederes hensigt, som de alle viste ved at holde en kort pause for at rose ham for at afslutte Hanoi-topmødet uden en aftale, og derefter vende ivrigt tilbage til målet om at tvinge ham ud af embedet!

Denne besked fra præsident Trump påpegede den sandhed, som EIR og LaRouchePAC har kæmpet for at komme ud med i to år: Angrebet på præsident er ikke en skandale, men et geopolitisk kupforsøg; det stammer fra det britiske efterretningsvæsen og finansieres fra London; deres hensigt er at opretholde en konfrontation med Rusland og Kina, og endog gå til grænsen af krig med disse magter, holde verdens nationer splittede, på en eller anden måde stoppe Kinas fredelige fremgang. Præsident Trumps åbne erklæring om at han ville søge gode forbindelser med både Kina og Rusland for fælles sikkerhed og økonomisk fordel for alle tre nationer, markerede ham som modstander af den britiske efterretningstjeneste, for at blive fjernet.

Et betydeligt antal amerikanere ser nu det Britiske Imperiums hånd bag Russiagate. I dag har LaRouchePAC optrappet denne kamp for sandheden, med udgivelsen af et interview med den tidligere tekniske direktør for National Security Agency, William Binney, der beviser, at den oprindelige Russiagate-anklage – at russerne hackede den Demokratiske Nationalkomites computer-servere og gav produkterne til WikiLeaks – er falsk ud over enhver rimelig tvivl. Vi håber, at dette interview: “Hr. præsident – hør på Bill Binney, Russiagate er et svindelnummer værre end du troede”, vil blive distribueret vidt og bredt.

Amerikanerne burde fordrive de foregøglede sabotører fra Hanoi-topmødet. Spørgsmålet er fred versus konfrontation til kanten af atomkrig. Faren er endnu større, for med den stagnerende økonomiske vækst i Vesteuropa og den kraftige opbremsning i USA er der ved at opstå et nyt sammenbrud i Wall Street på grund af ubetalelig virksomhedsgæld. I stedet for at angribe Kina bør vi samarbejde med dets Bælte- og Vejinitiativ om store infrastrukturprojekter og med dets førende rumprogram. Dette udgør det dybereliggende tema, de fire økonomiske love af den store økonom for det amerikanske system og filosof Lyndon LaRouche.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*