LaRouchePAC-underskriftsindsamling: Vi forpligter os til Månen-Mars-missionen 

LaRouchePAC i USA cirkulerede følgende appel, som et organiseringsredskab for at kræve et internationalt missions-orienteret rumprogram, som kan tage menneskeheden tilbage til Månen og videre til Mars. 

Se https://action.larouchepac.com/moon_mars?recruiter_id=139893


Schiller Instituttets opfordring til verdens borgere:

Vi forpligter os til missionen for Måne-Mars programmet.

Vi, de undertegnede, forpligter os til det følgende program, og vi opfordrer vores regeringer til ligeledes at forpligte sig :

 

* Vellykket realisering af Artemis-missionen i 2024, for at bringe menneskeheden – inklusive den første kvinde – til Månen for at blive der, som præsident Trump og hans NASA-administrator Jim Bridenstine har opfordret til.

 

* At gøre Artemis til det første skridt i retning af industrialiseringen af Månen, som den økonomiske platform, der muliggør menneskelig kolonisering af Mars og menneskelig udforskning af solsystemet – som først indgående beskrevet af den afdøde rumvisionær Krafft Ehricke.

 

* At udvikle avancerede fusion-fremdrevne rumfartøj, baseret på helium-3-ressourcer fra Månen som brændstof – og dermed muliggøre sikker og hurtig bemandet rumrejse til Mars og andre regioner i solsystemet; formålet er at opnå konstant 1 g acceleration/deceleration som standard for menneskelige interplanetariske missioner.

 

* Fuldendelse af dette Månen-Mars-program gennem et internationalt 50-årigt lynprogram, som beskrevet af den afdøde økonom Lyndon LaRouche – og dermed sikre de høje økonomiske afkast på Jorden, hvilket kun kan opnås ved at udvikle nye rum- og fusionsteknologier og dele disse teknologier internationalt som grundlaget for varig fred på denne planet.

 

* Reformere eller eliminere de spekulative og rovgriske aspekter ved det internationale finansielle system som et nødvendigt skridt til at sikre, at suveræne nationer kan skabe langsigtede kreditaftaler, der er nødvendige for at lette denne mission.

 

* Fjerne barrierer for internationalt samarbejde i rummet – især hindringer for det amerikanske samarbejde med Kina og Rusland (som det er kendetegnet ved den såkaldte Wolf-ændring, der udelukker NASA fra at arbejde med Kina).

 

Dette program er i overensstemmelse med bemærkninger, som Lyndon LaRouche fremsatte på en international konference i Rusland i december 2009:

 

For at realisere de mål, vi står over for nu, er vi nødt til at give menneskeheden en ny mission – menneskeheden som helhed. Missionen er karakteriseret ved ideen om kolonisering af Mars. Dette kræver, at vi foretager den slags ændringer, med hensyn til videnskabelige fremskridt, som er nødvendige for menneskehedens fremtidige eksistens.

 

Vi har mange problemer på denne planet. Og vi kan ikke løse dem i et vidt omfang uden at gå ind i en udvikling af Solsystemet som et habitat for menneskeheden. Vi er på kanten af at gøre det videnskabeligt. Der er dog endnu mange videnskabelige opdagelser der skal gøres for at gøre det muligt at agere for menneskets kolonisering af Mars. Det vil ligge lidt ude i fremtiden. Men hvad vi har brug for nu, er intentionen om at udføre et koloniseringsprogram for Mars. Vi er nødt til at uddanne og udvikle generationer af unge mennesker, der er orienteret mod den slags mission. I den kommende periode vil der fødes unge mennesker, som på en eller anden måde vil være en del af koloniseringen af Mars, før det indeværende århundrede er ude.

 

Vi er nødt til at give menneskeheden en følelse af formål, et udviklingsmæssigt formål, ikke kun for planeten, men gennem indflydelsen på Jordens for de tilstødende regioner i solsystemet, og hinsides.

 

Disse mål er gennemførlige. Der er ganske vist mange problemer, der skal løses, videnskabelige problemer, som endnu ikke er løst. Vi har mange spørgsmål. Men i det væsentlige ved vi, at dette er muligt. Vi ved, at dette burde være gennemførligt inden for to eller tre generationer. Hvad vi skal gøre er at give til folk – der vil være børnebørnene, der fødes nu – at give dem noget at realisere. De vil være der, når vi er døde og borte tre generationer fra nu af, fire generationer fra nu af. De vil være de mennesker, som faktisk koloniserer områder ud over selve Jorden. Vi er nødt til at give dem muligheden for at gøre det. Vi er i mellemtiden nødt til at give samfundet en orientering mod missionen om at opnå denne kolonisering, for vores efterkommere, om tre generationer eller derefter.”

 

Vi, de undertegnede, lover vores støtte til denne Månen-Mars-mission, og vi opfordrer præsident Donald Trump og den amerikanske Kongres til også at forpligte sig til den.