Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Specialrapport: “CO2-reduktion” er en massemordspolitik
designet af Wall Street og City of London

Specialrapport: “CO2-reduktion” er en massemordspolitik
designet af Wall Street og City of London
image_pdfimage_print

Introduktion til CO2-rapporten

Denne rapport cirkuleres af ‘Executive Intelligence Review’ i anledning af FN’s Generalforsamling 74. session, der fulgte efter et forudgående klimatopmøde indkaldt af generalsekretæren. Dette [klima-]topmøde afholdtes angiveligt for at “håndtere klimakatastrofen” og hævder, at det “vil kræve en hidtil uset indsats fra alle sektorer i samfundet.”

Denne hidtil usete indsats for at reducere CO2-udslip vil ikke kun være dyr, men også dødbringende. Nægtelse af effektiv energi til en overkommelig pris til en verden der behøver det, vil nødvendigvis føre til tab af millioner af liv og forarmelse af mange flere millioner.

Dette sker med fuldt overlæg.

Læs denne rapport for at lære den dystre historie om den moderne miljøbevægelse. Kom til at forstå hvorfor verdens stærkeste økonomiske kræfter ivrigt støtter klimahysteriet. Bliv præsenteret for data der tilbageviser antagelsen om at vi står over for en verdenskatastrofe i løbet af 12 år; og få en mere fuldstændig forståelse af kompleksiteten af Jordens klima i sammenhæng med mekanismerne i solsystemet og videre ud.

Og allermest afgørende, forstå det aktuelle øjebliks enorme potentiale.

Vi står på tærsklen til et nyt paradigme for relationer mellem nationer og folkeslag, hvor vind-vind-samarbejde, for evigt, kan erstatte de konflikter, der har været karakteristiske for rækken af imperier, som har plaget menneskeheden, i dag legemliggjort af det Britiske Imperium.

Ved at afslutte den imperialistiske idé om, at vækst og udvikling skal forhindres for at opretholde et statisk magthierarki (og et dyrisk billede af menneskeheden!), kan vi slippe den økonomiske, videnskabelige og kulturelle vækst fri, der burde karakterisere os som medlemmer af den skønneste art på planeten – som menneskelige væsner.

Dette enestående potentiale kommer til udtryk i åbningsartiklen til denne rapport, en pressemeddelelse skrevet af Schiller Instituttets grundlægger, Helga Zepp-LaRouche, til brug i de internationale aktionsdage, der holdes af LaRouche-bevægelsen og dens venner overalt – i Latinamerika, i Europa, i Afrika, i Asien og i USA.

Verdens ungdom må mobiliseres til at indse, at vanviddet omkring påståede klimaforandringer er helt i strid med menneskets sande identitet som en rumfarende art, som med rumteknologi kan løse ethvert problem og overvinde alle begrænsninger.

Executive Intelligence Review (www.larouchepub.com) udgav nedenstående specialrapport den 24. september 2019.

Download (PDF, Unknown)

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*