Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

POLITISK ORIENTERING den 2. april 2020: Sådan åbner Danmark op uden at få en coronakatastrofe.
Den globale økonomiske nedsmeltning.
(Nu også på Spotify.)

POLITISK ORIENTERING den 2. april 2020: Sådan åbner Danmark op uden at få en coronakatastrofe.
Den globale økonomiske nedsmeltning.
(Nu også på Spotify.)
image_pdfimage_print

Med formand Tom Gillesberg. Se resumé nedenunder.

Lyd: Spotify

Lyd: Soundcloud

Link: Operation virus ud af skindpelsen:
Sådan kan vi åbne Danmark op igen uden at risikere, at COVID-19 får overtaget
Udtalelse af Schiller Instituttets formand Tom Gillesberg den 30. marts 2020

 

Link til at læse om og tilmelde dig Schiller Instituttets internationale video konference den 25.-26. april.

Resumé

Inklusive:

Hovedprincipper i Operation virus ud af skindpelsen:
Sådan kan vi åbne Danmark op igen uden at risikere, at COVID-19 får overtaget
Udtalelse af Schiller Instituttets formand Tom Gillesberg den 30. marts 2020

Gennem nedlukningen af Danmark har man forhindret en overbelastning af sundhedssystemet. Det er fantastisk at man har kunnet reducere smittespredningen fra 2.6 til 2.0. Men hvad sker der, når man lukker op igen? Så kan man hurtigt komme i fare for italienske tilstande.

Kan man blot vente på at vi får “flokimmunitet” i Danmark? Er det så galt?

Det kan meget vel være, at den reelle dødeligheden for COVID-19 er ikke 3,6 % som de nuværende tal indikerer men “blot” 0,3 % – 1,0 %, da der typisk er et stort mørketal i tallet blandt de, der er konstateret smittede med COVID-19. Netop derfor behøver man massiv testning både for COVID-19 og antistoffer imod COVID-19 for at få et bedre overblik over hvem, der er smittede, og hvem, der har været smittet.

Med hensyn til, om man skal bekæmpe COVID-19 og leve i en vedvarende kamp med den, indtil vi har en vaccine  (som jeg mener), eller blot vente på en fremtidig flokimmunitet, står man tilbage med de uhyggelige tal. Hvis man ønsker at opnå en flokimmunitet for COVID-19 skal omkring 60 % af befolkningen have haft COVID-19. Det kræver at 60 % af 5,8 mio. danskere skal have COVID-19 = 3,5 mio. mennesker. Deraf skal 15 % sandsynligvis indlægges, så det bliver det 522.000 indlæggelser. 5 % skal sandsynligvis på intensiv, så det bliver det 174.000 intensivpatienter. Dør 1.0 % af de smittede er det 35.000 døde mennesker. Dør “kun” 0,3 % er det “kun” 10.500 mennesker, der mister livet.

Så længe det blot er tal, så virker 0,3-1,0 % som småting. Når det er menneskeliv, så er sådanne tab uacceptable, når vi har en mulighed for at reducere dem. Derfor var nedlukningen en god beslutning og derfor skal vi følge op med Operation virus ud af skindpelsen, så vi kan lukke Danmark mest muligt op uden at ende med italienske tilstande.

Vi skal åbne op, men uden at risikere italienske tilstande. Derfor må strategien ændres til at teste, teste og teste 50.000-100.000 om dagen. Teste både for COVID-19 og for antistoffer der viser, at man har haft virussen, for at finde syge, og smittede uden symptomer, for at kunne kortlægge og bryde smittekæderne og gøre det muligt at åbne Danmark, uden at virusset begynde at smitte for mange.

Det er godt at Kina sender værnemidler men vi skal også, og kan også, producere det vi mangler selv.

Forskellen mellem Danmark og Sverige bliver tydelig. Takket være Mette Frederiksens lederskab kan vi klare skærene mens Sverige er på vej imod en katastrofe der bliver tydeligere dag for dag.

Corona på verdensturné: Italien, Spanien, Frankrig og det nye epicentrum USA

EU i opløsning

USA og verdenskrisen

Global finansiel og økonomisk nedsmeltning

USA epicenter for den økonomiske nedsmeltning med massiv arbejdsløshed og massive finansielle hjælpeprogrammer. Man kan ikke både redde finansverdenen og menneskene. Red mennesker frem for det syge finanssystem.

Der er løsninger: iværksæt det nye økonomisk paradigme som Lyndon LaRouche og Schiller Instituttet længe har arbejdet for. Brug Lyndon LaRouches fire økonomisk love fra 2014.

Trump har lige forslået et infrastrukturprogram på 2 billion dollar. Men skal det lykkes må han lytte til Schiller Instituttet og LaRouche-folkene.

Meld dig til Schiller Instituttets internationale internetkonference den 25.-26. april her.

Verden behøver et topmøde mellem Trump, Putin og Xi Jinping for at etablere en ny verdensorden og et nyt økonomisk system. Ikke grøn dagsorden med anti-menneskelige  nedskæringer, men et nyt retfærdigt økonomisk system i LaRouches ånd.

Bliv aktiv. Kontakt os.

1 Kommentar

  1. Vincent 4 år siden

    Tak for jeres store og positive arbejde for at at fremme menneskeheden her på Jorden.

    Jeg skriver for at fortælle Jer, hvis I ikke skulle vide det, at der er noget helt galt med det officielle narrativ omkring Corona krise.

    I Oktober den 18. 2019 afholdte Bill og Melinda Gates Foundation, plus Rockefeller institute mv. en simuleret Corona Epidemic som blev kaldt ‘Event-201’, hvor vores sundhedsminister deltog.

    Spørg dig selv, hvad en dansk minister laver til en simulation med en privat organisation, der har et erklæret mål om at vaccinere og kunne tracke (ID2020) hele Jordens befolkning? På præcis samme dag blev Military World Games skudt igang i Wuhan med deltagere fra over 140 lande.

    Hvad er sandsynligheden for, at en rigtig Corona Epidemi nu pludselig bryder ud blot måneder efter en simulation har fundet sted af nøjagtigt det samme scenarie?

    Se videoen for bedre forklaring. Den er også blevet sendt til Magnus Heunicke:
    https://youtu.be/fy29iJyCcqs

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*