Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Trumps Kina-tale: En absolut katastrofe!

Trumps Kina-tale: En absolut katastrofe!
image_pdfimage_print

Den 29. maj (EIRNS) – Anti-Kina-optrapningerne, som vi har kæmpet imod over de sidste par uger, har nået et højdepunkt med Præsident Donald Trumps destruktive tale i dag i Rose Garden, hvor han gentog alle de værste beskyldninger mod Kina man kan forestille sig, og forslog at tage mange af de skridt, som de mest foragtelige blandt hans stab har tilskyndet. Trump beskyldte Kina for at ødelægge amerikanske arbejdspladser – et argument som LaRouchePAC afmonterede i sin video: ”Nej, Kina stjal ikke dine drømme.”

Han sagde, at Kina ”brød deres løfte til verden om at sikre Hongkongs selvbestemmelse”, og at Hongkongs specielle status med USA nu vil blive ophævet.

Han insisterede på, at udbredelsen af ”Wuhan-virusset” var Kinas skyld, og påstod at Kina havde ignoreret sine rapporteringsforpligtelser til Verdenssundhedsorganisation (WHO), pressede WHO til at ”vildlede verden”, og har ”fuldkommen kontrol” over WHO. Så, USA afslutter sit forhold med WHO.

Præsidenten efterplaprede løgnen om, at Kina lukkede for interne rejser fra Wuhan, alt imens de tillod syge kinesere at sprede sig til resten af verden – en påstand helt igennem modbevist i Schiller Instituttets video ”Hvordan coronavirusset besejres økonomisk.”

”Kina har erstattet sin lovede formel for ’ét land, to systemer’ med ’ét land, ét system’,” brægede Trump.

Adspurgt om en kommentar, gav Helga Zepp-LaRouche sin vurdering: ”Denne tale er en absolut katastrofe. Hvis det er USA’s attitude overfor Kina, står verden over for større turbulens. Dette må omstødes. Enhver tænkende person kan se, at i kombinationen af de eksistentielle problemer vi står over for – herunder pandemien, udbredelsen af økonomisk depression, den truende hungersnød og den fortløbende finanskrise – forbliver det absolut sandt, hvad Lyndon LaRouche sagde i så mange anledninger, i mange taler og artikler, at kun kombinationen af USA, Rusland, Kina og Indien kan løse disse problemer. Og det forbliver vores politik.”

I et video-interview foretaget blot et par timer før Trumps præsentation, fremlagde Zepp-LaRouche baggrunden for den nye sikkerhedslovgivning for Hongkong og advarede om farerne for en eskalerende konflikt. Bander af voldelige oprørere, støttet udefra med træning og penge – forårsager enorme problemer i Hongkong, som truer freden og sikkerheden. Det er fuldt ud legitimt for Kina at bringe denne udenlandske indtrængen under kontrol. ”Denne amerikansk-kinesiske konflikt er sandsynligvis den farligste strategiske konflikt. Man kan ikke inddæmme et land med 1,4 milliarder mennesker, hvis regering har påbegyndt en korrekt økonomisk politik ved at betone videnskabeligt og teknologisk fremskridt”. Hun advarede, at den eneste måde hvorpå Kinas opstigning kunne stoppes ville være 3. Verdenskrig, der ikke kunne vindes, og som kun ville efterlade os med en strategi for ”afkobling”, og tvinge resten af verden til at vælge side i en ny kold krig. Dette ville føre til et fuldstændigt sammenbrud i den reelle økonomi, sagde hun.

Forhindringer til et samarbejde mellem USA, Rusland, Kina og Indien må identificeres og overvindes, hvis verden skal gøre sig forhåbninger om endelig at virkeliggøre det økonomiske og politiske paradigme, som vil lukke op for den mægtige evne for menneskelig udvikling, for at gøre en ende på fattigdom, lave smukke opdagelser, og nå ud til stjernerne – hvilket Lyndon LaRouche viede sit livsværk til.

 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*