Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

EIR udgiver ’køreplan’ for den Nye Økonomiske Verdensorden,
»Den Nye Silkevej bliver til Verdenslandbroen«

EIR udgiver ’køreplan’ for den Nye Økonomiske Verdensorden,
»Den Nye Silkevej bliver til Verdenslandbroen«
image_pdfimage_print

 Ny pris!:

Trykt version, 500 kr., pdf: 300 kr.

Den 400-sider lange rapport på engelsk, med dansk introduktion, kan bestilles på:

35 43 00 33 og betales via homebanking konto: 1551-5648408

19. nov. 2014 – EIR’s omfattende rapport om fremskridtet med hensyn til projektet Den Eurasiske Landbro, som Lyndon og Helga Zepp-LaRouche har kæmpet for i mere end 20 år, er nu endelig færdig. Den officielle udgivelsesdato er 1. december.

Rapporten, der er på 374 sider med titlen »Den Nye Silkevej bliver til Verdenslandbroen«, er intet mindre end en konceptuel, og ofte fysisk, ’køreplan’ for en Ny Økonomisk Verdensorden. Denne kurs er i øjeblikket ved at blive etableret som et charter, der beskriver de grundlæggende love og principper, af BRIKS (Brasilien, Rusland, Indien, Kina og Sydafrika), som anfører en dynamik af global optimisme hen imod reel, økonomisk udvikling, komplet med nye kreditinstitutioner og store, højteknologiske projekter til at løfte hele menneskeheden.

Efter en introduktion af Helga Zepp-LaRouche udlægger rapporten »standardmålingerne for fremskridt«, baseret på de økonomiske, videnskabelige principper, som den berømte, fysiske økonom Lyndon LaRouche har udviklet. Rapporten fortsætter dernæst område for område, begyndende med Kina og Rusland, med at præsentere det glædelige fremskridt, og de smukke planer, som er blevet udarbejdet i retning af den plan for Den eurasiske Landbro, som den kinesiske regering forberedte i 1996, og som andre nationer er begyndt at deltage i, i løbet af de seneste år.

Se indholdsfortegnelsen her.

Rapporten (på engelsk), komplet med mange farvelagte kort over de præsenterede udviklingskorridorer.

Den gamle pris var: pdf for 200 dollars, og udgivet som hæfte for 250 dollars.

Ring: 35 43 60 40, 35 43 00 33

 

Læs også:

Udførlig introduktion, samme titel, ved Helga Zepp-LaRouche, på dansk: 

Nyhedsorientering december måned

 

verdenslandbro 2014

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*