Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Putin: Det vil aldrig lykkes nogen at undertvinge Rusland

Putin: Det vil aldrig lykkes nogen at undertvinge Rusland
image_pdfimage_print

18. nov. 2014 – I forbindelse med ’Folkefronten for Rusland’ sagde Putin: »USA ønsker at undertvinge Rusland, men det har ingen nogensinde gjort, eller vil nogensinde gøre … « Denne kommentar, som rapporteres bredt i de russiske medier, fremkom under en ordveksling ved begivenheden den 18. nov., da Putin, som svar på et spørgsmål om, hvorfor USA handler for at ydmyge Rusland, svarede, at

»Sådan er det ikke. USA forsøger ikke at ydmyge os, de ønsker at undertvinge os for at løse deres egne problemer på vores bekostning. Det er aldrig lykkedes nogen at opnå dette mål i forhold til Rusland, og det vil heller aldrig lykkes for nogen … « (Itar Tass)

Foto: Vladimir Putin på Den russiske Folkefronts stiftende kongres i juni, 2013.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*