Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Hvorfor USA må gå med i BRIKS:
II: Imperiesystemet er dødt og må nu fjernes
III: Konkrete muligheder for USA’s tilslutning til BRIKS

Hvorfor USA må gå med i BRIKS:
II: Imperiesystemet er dødt og må nu fjernes
III: Konkrete muligheder for USA’s tilslutning til BRIKS
image_pdfimage_print

Fusionsteknologier vil også være af afgørende betydning for at forsvare Jorden mod farlige asteroider og kometer, en udfordring, som russiske regeringsfolk på højeste niveau gentagne gange har rejst som et spørgsmål, Rusland og USA burde samarbejde om at løse. Ikke alene har menneskeheden ikke noget eksisterende eller demonstrerede forsvar mod potentielt farlige asteroider eller kometer, men vi ved heller ikke engang, hvor det store flertal af asteroiderne i vores umiddelbare nabolag befinder sig, som det ganske klart demonstreredes af den overraskende eksplosion af en lille asteroide over Tjeljabinsk, Rusland, i februar 2013.

Download (PDF, Unknown)

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*