Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Hvorfor USA må gå med i BRIKS:
IV: Et nyt system: Menneskets fremtid som en Vernadskij-art

Hvorfor USA må gå med i BRIKS:
IV: Et nyt system: Menneskets fremtid som en Vernadskij-art
image_pdfimage_print

Menneskeheden er ikke, i sin natur, begrænset af ydre miljømæssige, planetariske eller endda interplanetariske grænser. På et hvilket som helst stadium af den menneskelige arts udvikling vil der være visse grænser, men disse grænser skal kun associeres med dette særlige stadium, og ikke med grænser for menneskeheden i sig selv. Grundlæggende set er mennesket den eneste, levende art, der definerer sine egne grænser, som det dernæst besejrer og erstatter med nye gennem en kontinuerlig proces med successive, revolutionerende, videnskabelige og kulturelle fremskridt.

Download (PDF, Unknown)

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*