Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Hvorfor USA må gå med i BRIKS:
Kap. III: Konkrete muligheder for USA’s tilslutning til BRIKS

Hvorfor USA må gå med i BRIKS:
Kap. III: Konkrete muligheder for USA’s tilslutning til BRIKS
image_pdfimage_print

En række konkrete tilbud om at samarbejde med Rusland og Kina i en ny æra med global, og interplanetarisk, udvikling, er blevet præsenteret for USA. Ud over de nylige tilbud fra præsident Putin og præsident Xi Jinping med hensyn til Silkevejsfondens, den Asiatiske Infrastruktur-Investeringsbanks og andre BRIKS-relaterede nye, økonomiske institutioners åbne og inkluderende natur, har der været en række andre forslag om samarbejdende udvikling. Øverst på listen står forslag om fælles projekter om arktisk udvikling, udvikling af rumfart og avancerede former for atomkraft.

Download (PDF, Unknown)

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*