Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Tysklands og Spaniens udenrigsministre opfordrer
til russisk-amerikansk samarbejde mod ISIS

Tysklands og Spaniens udenrigsministre opfordrer
til russisk-amerikansk samarbejde mod ISIS
image_pdfimage_print

10. oktober 2015 – Tysklands udenrigsminister Frank-Walter Steinmeier og hans spanske modpart, Jose Garcia-Margallo y Marfil, opfordrede til, at Moskva og Washington samarbejder imod »en fælles fjende, ISIS«, rapporterede TASS 9. okt. fra Madrid. Steinmeier opfordrede USA og Rusland til at »intensivere deres dialog« om Syrien. Garcia-Margellos opfordring til, at »alle interesserede parter«, inklusive Rusland, USA, Tyrkiet og Iran, arbejder sammen om at besejre ISIS, er bemærkelsesværdig i betragtning af, at den provokerende Trident Juncture øvelse med 35.000 tropper i øjeblikket finder sted på spansk jord.

 

Foto: Den tyske udenrigsminister Frank-Walter Steinmeier 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*