Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Fhv. tyske udenrigsminister Westerwelle: Militære interventioner
har været de seneste tyve års største fejltagelser

Fhv. tyske udenrigsminister Westerwelle: Militære interventioner
har været de seneste tyve års største fejltagelser
image_pdfimage_print

9. november 2015 – Guido Westerwelle, tidl. tysk udenrigsminister, gentog sit standpunkt fra for fire år siden imod interventionen i Libyen i et interview med Der Spiegel og bemærkede, at han på det tidspunkt var blevet angrebet en hel del, men at flere mennesker siden da har skiftet over til hans tankegang. Han antydede hermed, at dette også var tilfældet i andre lande. Westerwelle understregede, at »Tyskland bliver ikke stærkere ved at intervenere militært oftere … Det var de seneste 20 års store fejltagelse.«

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*