Filippinsk senator Kit Tatad udgiver en magtfuld rapport om
EIR’s Specialrapport, »Skræmmekampagne om Global Opvarmning
er Befolkningsreduktion – ikke Videnskab« og støtter
Resolutionen imod COP21-Klimakonference i Paris

Filippinsk senator Kit Tatad udgiver en magtfuld rapport om
EIR’s Specialrapport, »Skræmmekampagne om Global Opvarmning
er Befolkningsreduktion – ikke Videnskab« og støtter
Resolutionen imod COP21-Klimakonference i Paris
image_pdfimage_print

10. november 2015 – Tidligere filippinsk senator Kit Tatad har udgivet en artikel, hvor han gennemgår og roser Executive Intelligence Reviews rapport, »Skræmmekampagne om Global Opvarmning er Befolkningsreduktion – ikke Videnskab«. Artiklen udgives i hans sædvanlig spalte i Manila Times.

Senator Tatad, en fremtrædende politisk skikkelse, så vel som også journalist og forfatter som katolsk lægmand, identificerer først Pavens seneste Encyklika, ’Laudato Si’, som et, der »er blevet lovprist af mange, der lovpriser hvad som helst, Paven siger«, og siger dernæst, at mange »hengivne katolikker« mener, at det, at kalde »Moder Jord som oprindelsen til alt liv er poesi, ikke teologi eller videnskab, og en mulig glidebane hen imod hedenskab«.

Han henviser dernæst til EIR’s rapport, der tilsigter at forhindre COP21-konferencen mod global opvarmning, der skal finde sted i Paris i slutningen af november, i at tvinge en politik, der medfører en dødbringende befolkningsreduktion, ned over verden, baseret på falsk videnskab. Han citerer Helga Zepp-LaRouche, nævner de hovedskyldige (Prins Philip af England og Kommandør af Det britiske Imperium, Martin Schellnhuber, Tyskland), deres plan om at reducere befolkningen til en milliard og opfordrer folk til at underskrive EIR’s (Schiller Instituttets) »RESOLUTION: Nej til COP21-klimakonference for befolkningsreduktion«, med en gengivelse af resolutionen i sin helhed.

(Kit Tatads artikel vil i sin helhed snarest komme på dansk på vores hjemmeside. )  

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*