Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Rusland gennemfører sanktioner mod Tyrkiet:
»Det vil afskære finansieringen af terrorisme«,
siger højtplaceret russisk politiker

Rusland gennemfører sanktioner mod Tyrkiet:
»Det vil afskære finansieringen af terrorisme«,
siger højtplaceret russisk politiker
image_pdfimage_print

29. november 2015 – Den 28. november gennemførte den russiske præsident Vladimir Putin, ved eksekutiv-ordre, sanktioner mod Tyrkiet. En stor del af hans dekret virker vagt, men det står klart, at russiske firmaer efter 1. januar ikke længere kan ansætte tyrkiske borgere; det er slut med visa-frie rejser; russisk turisme til Tyrkiet er begrænset eller ophørt; og de fleste tyrkere vil få forbud mod at komme ind i Rusland efter den 1. jan. Visse tyrkiske eksportvarer til Rusland vil blive forbudt, andre begrænset.

Idet hun kommenterede det eksekutive dekret fra Putin, sagde formanden for Dumaens Komite for Sikkerhed og Modforholdsregler for Korruption, Irina Yarovaya, at de økonomiske forholdsregler, som Rusland nu indfører over for Tyrkiet, blandt andet har til hensigt at afskære finansieringen af terrorisme, rapporterede Tass i dag. »Putin har gennemført forholdsregler til at forsvare dette land fra politikken med »kniven i ryggen«. Det er vigtigt, fordi Tyrkiet er i armene på terrorisme, mens vi standhaftigt fører krig mod terrorisme«, sagde Yarovaya, iflg. hendes komites pressetjeneste og Sputnik News.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*