Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

12. nov. 2015: Lyndon LaRouche diskuterer med aktivister:
Der er ingen plads til Wall Street;
der er ingen plads til Obama!

12. nov. 2015: Lyndon LaRouche diskuterer med aktivister:
Der er ingen plads til Wall Street;
der er ingen plads til Obama!
image_pdfimage_print

LaRouche: Okay. Der er ingen grund til, at vi nogensinde behøvede at tolerere afskaffelsen af Glass-Steagall. Glass/Steagall-loven blev indført af præsident Franklin Roosevelt. Og alt, hvad Franklin Roosevelt gjorde imod Wall Street-slænget, var dårligt for Wall Street.

Så i samme øjeblik, som Roosevelt døde, tog Wall Street over, og det blev værre og værre og værre. Og i efterkrigstiden opdelte man den ameri-kanske befolkning, og der var dem, som blev ’underdog’ (lavest i hakkeordenen) og dem, som var bagdels-kyssere. Og jeg vil gerne forsikre dig om, at det ikke virkede særlig godt.

Download (PDF, Unknown)

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*