Diskussion med Lyndon LaRouche
25. november 2015:
»Obama har organiseret en krigshandling
og har således sat USA, såvel som resten
af menneskeheden, i fare.

Diskussion med Lyndon LaRouche
25. november 2015:
»Obama har organiseret en krigshandling
og har således sat USA, såvel som resten
af menneskeheden, i fare.
image_pdfimage_print

Uddrag af Lyndon LaRouches diskussion med aktivister i hele USA den 25. november. LaRouche: Godt, først og fremmest er det, som man skal bekymre sig om, det, som vi har brug for, Glass-Steagall. Og Glass-Steagall, hvis den bliver gennemført på rette vis nu, vil betyde, at vi automatisk – i hele USA i hvert fald, ville vi lukke alt det, der er baseret på investeringsbankpraksis, der ikke følger Glass-Steagall-standarden, fuldstændigt ned. Sagt på en anden måde: Vi ville gå tilbage til den form for system, som Franklin Roosevelt repræsenterede i løbet af sin præsidentperiode, især i løbet af 1930’erne.

Download (PDF, Unknown)

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*