Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Rusland siger, USA og Rusland snart vil præsentere
FN-Resolution for at forkrøble ISIS’ indkomster

Rusland siger, USA og Rusland snart vil præsentere
FN-Resolution for at forkrøble ISIS’ indkomster
image_pdfimage_print

Rusland siger, USA og Rusland snart vil præsentere FN-Resolution for at forkrøble ISIS’ indkomster, sagde Ruslands ambassadør til FN Vitaly Churkin til reportere den 9. dec. »Vi arbejder sammen med USA’s delegation om et fællesprojekt. Dette er en storstilet resolution til bekæmpelse af terrorisme. Vi har tiltro til, at vi vil opnå dette, at denne resolution vil være klar til 18. december.« RT rapporterer, at denne »nye resolution vil indeholde en klausul, der vil håndhæve en strengere implementering af Resolution 2199 [en russisksponsoreret resolution fra februar 2015], der forbyder illegal oliehandel med terroristgrupper.«

Foto: Vitaly Churkin i FN.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*