Tyske byer kræver et forceret program for boligbyggeri

Tyske byer kræver et forceret program for boligbyggeri
image_pdfimage_print

2. januar 2016 – I et fælles memo, der blev udgivet ved årets slutning, kræver 29 kommuner i Tyskland, at året 2016 bliver det år, hvor et forceret program for nyt boligbyggeri igangsættes – ikke mindst pga. tilstrømningen af flygtninge, der alle har behov for anstændige boligvilkår. Herudover er der også behov for boliger til ikke-flygtninge, eftersom de fleste bymæssige områder i Tyskland mangler billige lejligheder, især til borgere fra lavindkomstgrupper, og til familier.

Der må bygges mindst 400.000 enheder om året over en periode af flere år for at fjerne boligsvælget, iflg. memoet. Apellen blev også underskrevet af byggeriarbejdernes fagforening, den nationale lejerforening og flere selskaber inden for byggeindustrien og håndværkersammenslutninger.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*