Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

NYHEDSORIENTERING
FEBRUAR-MARTS 2016:
Forlæng Den Nye Silkevej ind i
Mellemøsten og Afrika

NYHEDSORIENTERING
FEBRUAR-MARTS 2016:
Forlæng Den Nye Silkevej ind i
Mellemøsten og Afrika
image_pdfimage_print

Tom Gillesberg til Folketingets Udenrigsudvalg den 1. marts: Vi står netop nu med en enestående mulighed for at sikre, at den langvarige mareridtsagtige proces med krig og ødelæggelse, der har præget Mellemøsten i årtier, og som har spredt sig til Europa og resten af verden i form af terror fra Islamisk Stat og en flygtningebølge, der er ved at løbe Europa over ende, kan bringes til ophør og erstattes af et nyt paradigme for fred gennem fælles økonomisk udvikling.

Download (PDF, Unknown)

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*