Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

NATO spiller hasard med 3. Verdenskrig:
Skal Europa være kanonføde?
Fred er kun mulig sammen
med Rusland og Kina!
Af Helga Zepp-LaRouche

NATO spiller hasard med 3. Verdenskrig:
Skal Europa være kanonføde?
Fred er kun mulig sammen
med Rusland og Kina!
Af Helga Zepp-LaRouche
image_pdfimage_print

Klokken er, i bogstavelig forstand, ét minut i midnat. Elementær overlevelse vil kræve, at vi vågner op, før vi her i Europa ofres som kanonføde i en angiveligt begrænset atomkrig på alteret for det anglo-amerikanske imperiums geopolitiske interesser, et imperium, hvis krav om at herske over en unipolær verden ikke længere kan opretholdes. Hvis der under NATO-topmødet i Warszawa i begyndelsen af juli måned finder en yderligere opbygning af det amerikanske BMD-system sted – det er bl.a. planlagt at forbinde systemet i Rumænien med krigsskibene, som er udstyret med Aegis-systemet, der kan affyre missiler – så kunne vi meget hurtigt nå det punkt, hvor der ikke er nogen vej tilbage.

Download (PDF, Unknown)

Foto: Amerikanske soldater i et troppetransport fly.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*