Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Obama, Orlando og det anglo-saudiske terrornetværk.
Kort video, engelsk

Obama, Orlando og det anglo-saudiske terrornetværk.
Kort video, engelsk
image_pdfimage_print

– Det massemorderiske voldsorgie i Orlando, Florida, er blot det seneste i en række forfærdelige terrorangreb, der, ligesom 11. septenber 2001, udspringer af den 30 år gamle Al Yamama olie-for-våben-aftale mellem de britiske og saudiske monarkier. En aftale, der skabte nutidens jihadistiske apparat som et dække for krigsoperationer, der har til formål at destabilisere rivaliserende nationer, med Rusland og Kina som hovedmål. Få hele historie her: lpac.co/orlando   

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*