Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

PRESSEMEDDELELSE:
International Schiller Institut-konference
i Berlin, 25. – 26. juni 2016:
»At skabe en fælles fremtid for menneskeheden,
og en renæssance for klassisk kultur«

PRESSEMEDDELELSE:
International Schiller Institut-konference
i Berlin, 25. – 26. juni 2016:
»At skabe en fælles fremtid for menneskeheden,
og en renæssance for klassisk kultur«
image_pdfimage_print

28. juni 2016 – Schiller Instituttets internationale todages konference samlede flere end 300 gæster fra 24 nationer og fire kontinenter til en intens og dybtgående dialog om, hvorledes den umiddelbare fare for en verdenskrig kan standses ved i stedet at skabe et nyt paradigme for globalt samarbejde og udvikling, baseret på en dialog mellem civilisationer og den menneskelige arts enestående kreativitet. Konferencedeltagerne var ekstremt opmærksomme på optrapningen af den vestlige, geopolitiske konfrontation mod Rusland og Kina og faren for atomkrig, og en resolution vedtoges, der krævede den omgående afslutning af sanktioner mod Rusland og Syrien. At gøre en ende på krigen og genopbygge det krigshærgede Syrien og hele det sydvestasiatiske område var et hovedfokus på konferencen, hvor dr. Bouthaina Shaaban, medlem af Syriens præsidentskab, talte til konferencens tilhørere og deltog i en bevægende, Spørgsmål & Svar-live stream.

Download (PDF, Unknown)

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*