Russisk ambassadør til USA advarer om at risiko for fejlberegning er voksende

Russisk ambassadør til USA advarer om at risiko for fejlberegning er voksende
image_pdfimage_print

13. okt., 2016 – Ruslands ambassadør til USA, Sergej Kislyak, sagde i går til CNN, at faren for en fejlberegning, eller fejlvurdering, mellem USA og Rusland, er voksende. »Risikoen for fejlberegninger er vokset«, især med NATO-styrker, som »deployeres klods op ad vore grænser«, sagde han og tilføjede, at »normale kommunikationskanaler mellem USA og Rusland er frosset«. »Vi ser USA tage ikke-venligtsindede skridt imod Rusland, inkl. sanktioner; der er krav om at isolere Rusland«, sagde han og tilføjede, »det virker ikke over for Rusland, og det kommer ikke til at virke«.    

Foto: Ruslands ambassadør til USA, Sergej Kislyak. 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*