SÅ DU ØNSKER AT LÆRE ALT OM ØKONOMI?

SÅ DU ØNSKER AT LÆRE ALT OM ØKONOMI?
image_pdfimage_print

Schiller Instituttet opstarter ny studiekreds ud fra Lyndon LaRouches Lærebog i Økonomi (ovenstående titel). Vær med fra starten.

  1. lektion finder sted

torsdag, den 12. januar kl. 19

på Schiller Instituttets kontor, Sankt Knuds Vej 11, kld. t.v., Frederiksberg.

Ring inden mødet, hvis du vil være med over Skype: 53 57 00 51.

 

Lyndon LaRouche:

»So, You Wish to Learn all about Economics?«, kan downloades her:

https://larouchepac.com/sites/default/files/So_You_Wish.pdf

 

 

 

Indholdet i følgende citat fra LaRouchePAC Internationale Webcast den 6. januar 2017 er selvfølgelig også retningsangivende for det danske Schiller Instituts arbejde, og gælder også den danske befolkning og de danske politikere:  

»For at kunne gennemføre [LaRouches Fire Økonomisk Love], har vi brug for et langt dybere niveau af forståelse hos den amerikanske befolkning som helhed, og især hos de ledende borgeraktivister i dette land, en forståelse af, hvor Lyndon LaRouches økonomiske politik kommer fra, og hvad den større dybsindighed bag denne politik er. Vi erklærer hermed, at år 2017 vil blive et år, hvor disse ideers større dybsindighed bliver udviklet og forstået … Det er denne form for fordybelse og undersøgelse af den fysiske økonomis grundlæggende principper, der vil gøre dette initiativ succesfuldt og gøre det muligt for os at hæve niveauet mht. vores involvering i skabelsen af dette Nye Paradigme på verdensscenen.«

Se også:

Video, med dansk udskrift: LaRouches Fire Love, http://schillerinstitut.dk/si/?p=16722

 

 

 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*