Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

EIR’s dossier om Obama/Soros-kup
annonceret på konference i Berlin om
krænkelser af menneskerettigheder i Ukraine

EIR’s dossier om Obama/Soros-kup
annonceret på konference i Berlin om
krænkelser af menneskerettigheder i Ukraine
image_pdfimage_print

22. feb., 2017 – Det netop udgivne, 17 sider lange EIR-dossier om Obama/Soros-kuppet i Ukraine, og angrebet på Trump-administrationen, »som bryder informationsblokaden«, blev i dag annonceret i Berlin fra salen under en pressekonference, som blev holdt af »Den Tyske Forbundsrepublik for International Forståelse«, en sammenslutning af forfattere. Sammenslutningens præsident, Vladimir Sergiyenko fra Berlin, fremlagde den alvorlige forværring i Ukraine, inklusive mange tilfælde af tortur, fængsling i massiv skala af politiske modstandere af regimet, samt drab. Den tidligere ukrainske premierminister Azarov deltog via Skype og besvarede spørgsmål.

»At bryde informationsblokaden« i Tyskland med sandheden var fokus for talerne ved arrangementet; Elke Fimmen fra EIR annoncerede og uddelte Obama/Soros-dossieret og spurgte om USA’s nye administrations potentielle rolle i løsningen af krisen. Azarovs svar var, at der er håb med den nye administration, men hidtil kun generelle erklæringer. Azarov leverede den chokerende, men sande information, at Ukraines økonomiske produktion er kollapset, til måske en tredjedel af den reelle værdi for 25 år siden, og falder stadig. Folk lever af $1-2 om dagen – prisinflationen i Ukraine fra 2014-2015 var 273 % iflg. Verdensbanken – og sikkerhedssituationen er en katastrofe.

Netop nu, rapporterede Azarov, demonstrerer 20.000 nynazister fra den såkaldte Sektor Højre, fra det nationalsocialistiske Svoboda osv., i Kiev og kræver en total krig mod den østlige Donbass-region. Han henviste til den pressekonference, som den tidligere ukrainske præsident Viktor Janukovitj har holdt (se særskilt rapport), samt Janukovitj’ brev til Trump, Merkel og andre ledere, hvor han anmoder om en undersøgelse af begivenhederne under kuppet og mordene i Ukraine fra 18.-22. februar, 2014. Janukovitj har også appelleret til Tysklands nuværende præsident Steinmeier, der, som udenrigsminister i 2014, var »garant« for en aftale om fredelige nyvalg i Ukraine, som blev indgået med Janukovitj, og som omgående blev ødelagt af det neofascistiske kup.

Bortset fra Junge Welt og EIR var pressetilstedeværelsen pauver ved denne begivenhed; det blev imidlertid meddelt, at Linke Partei vil arrangere et møde i Forbundsdagen om menneskerettigheder i Ukraine.

Foto: Tusinder af mennesker forsamles i Donetsk for at minde verden om 2-års dagen for Minsk II-protokollerne og kræver, at Kiev nu omsider overholder sine forpligtelser og standser blodsudgydelserne i det østlige Ukraine. (17. feb.).

Samtidig marcherer, iflg. oplysninger fra tidligere ukrainske premierminister Azarov, i øjeblikket 20.000 ukrainske fascister i Kiev for en total krig mod Donbass …

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*