Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

LaRouche-bevægelsens ’Sandhedsdag’ om kuppet
i Ukraine i Sputnik-nyheder på diverse sprog

LaRouche-bevægelsens ’Sandhedsdag’ om kuppet
i Ukraine i Sputnik-nyheder på diverse sprog
image_pdfimage_print

24. feb., 2017 – »Aktivister anklager Obama for statskup i Ukraine«, rapporterer Sputniks spansk- og portugisisk-sproget udgave som forsidestof, om demonstrationerne på treårsdagen for Maidan-kuppet, som Schiller Instituttet organiserede »i forskellige byer i USA, så vel som i Berlin«.

Med et link til LPAC’s engelske website viser Sputniks historie med fed erklæringen fra LPAC’s flyveblad: »Man har systematisk løjet for dig, som for de fleste amerikanere, om det, der skete i den såkaldte Maidan ’farvede revolution’, og de selv samme løgne bruges nu til at nære et nationalt hysteri imod Putin og Rusland, som kunne risikere at føre til Tredje Verdenskrig.«

Historien tilføjer »Efter aktivisternes mening kunne ’Soros’ og Obamas Maidan’ ske igen, men denne gang i USA … Efter demonstranternes mening udgør den amerikanske mangemillionærs og den tidligere amerikanske præsidents handlinger decideret forræderi, og det bør de stilles til regnskab for, for loven.

På Sputniks franske website inkluderer historien en gruppe af fire fremragende fotos af vores organisering på Sandhedens Dag, der er taget fra et LPAC-tweet. Banneret med teksten, »Sæt Obama og Soros i fængsel for forræderi!«, og bogbordet med en poster, der siger, »Glass-Steagall lukker Dope, Inc., ned«, ses meget tydeligt på disse fotos.

Den franske historie, der inkluderede et link til larouchepac.com og til dossieret, nævnte Schiller Instituttets demonstrationer i Boston, Houston og Berlin, så vel som New York, og rapporterede, at demonstranterne uddelte et dossier, der advarede om faren for en ny »farvet revolution«, men denne gang i USA, og som har Trump som mål.

Denne historie nævner, ligesom TASS’ russiske dækning, Schiller-korets mindehøjtidelighed til ære for Alexandrov-ensemblet, og identificerer Lyndon LaRouche som en amerikansk, politisk skikkelse, »som har det synspunkt, at Rusland er en af hovedaktørerne på den internationale scene og fastslår, at Rusland, sammen med Kina, Indien og USA og et par andre lande, kunne redde verden fra en krise, der ikke har noget fortilfælde«.

https://fr.sputniknews.com/international/201702241030216102-manifestation-usa-obama-soros-maidan/

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*