Stop Obamas og Soros’ ’Maidan’ i Amerika!

Leder fra LaRouchePAC, 23. februar, 2017 – Dagen i dag bliver en dag med møder og stævner i amerikanske byer, en »Sandhedens Dag« om det fascistiske Obama/George Soros-kup i Ukraine i 2014 og om det kup, som Obama og Soros netop nu forsøger at gennemføre imod præsident Donald Trump.

EIR’s netop udgivne dossier fortæller i detaljer historien om dette forsøg på at gentage denne ukrainske »farvede revolution«, som Soros kalder det, denne gang i USA. Dossieret er udgivet for at afsløre og blokere for denne »farvede revolution«, før det er for sent. Dossieret kan læses her.

Soros, med sin finansiering af gadedemonstranter og ballademagere under optøjer, og Obama – præsidenten, der siger farvel, men aldrig går – med sin »Organizing for Action«, støttes af britiske eliter og EU-eliter, der kræver afsættelse ved en rigsretssag, tvungen tilbagetrækning eller endda mord på præsident Trump. Disse ting diskuteres åbenlyst i Londonpressen og de førende, tyske medier, præcis ligesom U.K.’s og USA’s medier og Obama-regeringsfolk støttede et neofascistisk kup i Ukraine i februar, 2014.   

Ukraine er i dag et land, hvis sikkerhedsstyrker og militære styrker, og regering, gradvist bliver domineret og overtaget af neofascister. Dette ved London; men målet var, og er, at besejre Putins Rusland gennem krig, eller endda gennem truslen om verdenskrig.

Obama/Soros-kræfternes mål med forsøget på at bringe Trump til fald er det samme: en krigskonfrontation med Rusland og en tilbagevenden til London/Wall Streets politik for »globalisering«, »afindustrialisering« og konstante krige, som Trump i sin politiske kampagne gik imod.

Det, Obama og Soros forsøger at gøre, er forræderi.

Bør amerikanere »afvise dette« ved at undgå politisk handling?

Nej; Obama, Soros og deres britiske kupmagere må stoppes af os. Det, der er nødvendigt, er at tackle Trumps »Akilleshæl« – Wall Streets magt. Det gør vi ved at organisere og levere lovforslag for at genindføre den Glass/Steagall-lov, som Trump krævede under sin valgkamp, direkte til hans skrivebord til underskrift, så hurtigt som muligt. Og vi kræver en statsinstitution til udstedelse af kredit til infrastruktur og vareproduktion, efter Alexander Hamiltons model.

Netop nu kræver medlemmer af et dusin delstatskongresser disse tiltag. Appeller om disse tiltag findes på vores website og cirkuleres på landets gader.

Gå med i denne mobilisering, som om nationen afhang af det.

Foto: Radikale demonstranter fra det yderste højre kaster molotovcocktails i retning af nationale sikkerhedsstyrkers stillinger. Euromaidan-protester, januar, 2014 (foto: Mstyslav Chernov/CC BY-SA 3.0)