Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

NYHEDSORIENTERING MARTS 2017:
Tager Trump og Løkke Rasmussen til Silkevejstopmødet i Beijing?

NYHEDSORIENTERING MARTS 2017:
Tager Trump og Løkke Rasmussen til Silkevejstopmødet i Beijing?
image_pdfimage_print

Den 14.-15. maj vil stats- og regeringschefer mødes til et skelsættende Bælt & Vej-Forum i Beijing. Vil præsident Trump gøre Xi Jinping, Putin og de andre selskab? Vil Lars Løkke Rasmussen repræsentere Danmark og få Norden med? Under Trump har USA’s militær genoptaget samarbejdet med Rusland i Syrien. Vil NATO’s konfrontationspolitik blive stoppet? USA’s efterretningstjenester under angreb for at gribe ind i den politiske proces. Trump ønsker at bruge 1.000 mia. dollars på infrastruktur, men 4.600-8.000 mia. dollars er nødvendigt. Kun en Glass/Steagall-bankopdeling og LaRouches tre andre love kan gøre det muligt for Trump at realisere sine valgløfter.

Download (PDF, Unknown)

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*