Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Nordkorea lancerer endnu en mislykket missiltest

Nordkorea lancerer endnu en mislykket missiltest
image_pdfimage_print

29. april, 2017 – Nordkorea har affyret endnu et missil, som igen mislykkedes og demonstrerer landets ret ringe missilkapaciteter. »Nordkorea affyrede et uidentificeret missil fra et sted i nærheden af Pukchang i Pyeongannam-do i nordøstlig retning, omkring kl. 5:30 i dag«, sagde Soeuls generalstabschefer i en erklæring, der blev udsendt af det lokale nyhedsbureau Yonhap i dag. Missilet eksploderede få minutter efter affyringen, ligesom den forudgående test for næsten to uger siden.

Den Amerikanske Stillehavskommando bekræftede, at missilet ikke forlod nordkoreansk territorium og ikke blev anset for at være en trussel mod USA.

Præsident Donald Trumps respons var et Tweet: »Nordkorea udviser manglende respekt for Kinas og dets højt respekterede præsidents ønsker, da det lancerede et missil, selv om det mislykkedes, i dag. Dårligt!«

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*