Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

New York til LPAC:
Tak for, at I forsvarer præsidentskabet.
LPAC kortvideo, 22. juni, 2017

New York til LPAC:
Tak for, at I forsvarer præsidentskabet.
LPAC kortvideo, 22. juni, 2017
image_pdfimage_print

»God eftermiddag, jeg er Michelle Fuchs fra LaRouche Political Action Committee, der rapporterer live fra gaderne i Manhattan. Vi står her på krydset mellem 32. Gade og Broadway, på Greeley Square, hvor vi fører kampagne til forsvar for Donald Trumps administration imod kuppet og for en succes for hans økonomiske program, med LaRouches Fire Love. Jeg kan rapportere, at vi har fået en masse støtte her i dag, med mange mennesker, der kommenterer, at de er glade for, at vi er her, og at de påskønner, at der kræves meget mod for at gøre det, vi gør.

Én meget sød dame rapporterede, at hun var glad for at finde en organisation, fordi hendes mand mener, han er den eneste, så hun ønsker, han skal kontakte os.

Jeg vil opfordre jer til at gå med i LaRouche-bevægelsen og hjælpe os med at uddele vores avis, ’The Hamiltonian’, hjælpe os med at få opringninger ind til Kongressen og til Det Hvide Hus til støtte for denne administration og til forsvar for denne nation. Slut for nu.«

Offentliggjort den 22. jun. 2017

LaRouche PAC organizers in Manhattan have been reporting a sense of gratitude from the population when they see our organizers, 1.  Because we’ve got the guts to be on the street defending the Presidency and 2. Because we pull no punches in discussing the orchestrated coup against Trump. Here’s Michelle Fuchs on Greeley Square.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*