LaRouche fordømmer britiskorkestreret Phoenix-eksplosion,
der er planlagt for Trump til tirsdag

19. aug., 2017 – Præsident Trump har planlagt at tale til et stort stævne i Phoenix tirsdag aften, den 22. august, og hele »Resist«- og ’antifa’-netværket er fuldt mobiliseret til optøjer og kaos. Dette er de omstændigheder, under hvilke en direkte trussel mod præsidentens liv er mulig, og Lyndon LaRouche krævede i dag, at den planlagte vold omgående aflyses, som værende baseret på løgne, orkestreret af briterne, med det formål at vælte Trump.

Den 1. august kom Phoenix’ borgmester med en udtalelse, der lød:

»Jeg er skuffet over, at præsident Trump har valgt at holde et kampagnestævne, mens vores nation stadig prøver at komme sig over de tragiske begivenheder i Charlottesville. Hvis han kommer til Phoenix for at meddele en benådning af sherif Joe Arpaio, så står det klart, at hans virkelige hensigt er at yderligere opflamme følelserne og yderligere splitte vor nation. Jeg håber, en fornuftigere dømmekraft må vinde, og at han udsætter sit besøg.«

Kongresmedlem Raul Grijalva (D-AZ) udgav en seks minutter lang video med løgne om, at Trump »fuldt ud havde accepteret hvide nationalister og nazister«, at han var »sindsforvirret«, og at han »ikke havde noget moralsk kompas«. Han sagde, at de, der siger, spørgsmålet ikke handler om race, tager fejl, »det er spørgsmålet; Trump gør det til spørgsmålet«. Han sagde, at han ville være med i moddemonstrationen og opfordrede sin vælgere til at gå sammen med ham. Han konkluderede, at vi ikke længere skulle sky ord som fascist og pegede på den »farlige administration«.

Kongresmedlem Ruben Gallego (D-AZ) sagde ligeledes: »Jeg mener absolut, at det er upassende at afholde et politisk stævne få dage efter, at en uskyldig kvinde blev mejet ned af en neonazist. Det er at kaste letfængeligt materiale på bålet.«

Phoenix’ politistyrke har planlagt at deployere med »maksimalt mandskab« for at opretholde freden.

Lyndon LaRouche responderede til disse udviklinger ved at kræve, at de planlagte, voldelige demonstrationer mod Trump blev aflyst: De er baseret på et svindelnummer, på løgne, og har til hensigt at skabe kaos og ødelægge nationen. Denne og lignede planer om orkestrerede raceoptøjer i andre byer i hele landet, sagde LaRouche, er en del af en britiskkørt plan for at ødelægge USA, med intern hjælp fra FBI, og som udgør en trussel mod selve civilisationen.

Foto: Tilhængere af ’hvidt overherredømme’ samledes i Charlottesville, staten Virginia, hvor optøjerne kostede en 32-årig, hvid kvinde livet, da en mand kørte en bil ind i en gruppe mod-demonstranter. Statuen i baggrunden er sydstatsgeneralen, Robert E. Lee, der under Borgerkrigen kæmpede for Konføderationen. Charlottesvilles byråd vedtog tidligere på året at nedtage statuen.