Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Det transatlantiske ’økonomiske opsving’ er en kolos på lerfødder

Det transatlantiske ’økonomiske opsving’ er en kolos på lerfødder
image_pdfimage_print

21. aug. 2017 – Tysklands månedlige erhvervsmagasin, Manager Magazin, bemærker, i en forhåndsvisning af det forestående internationale møde i Jackson Hole, i staten Wyoming, USA, for bankfolk og politiske beslutningstagere, at den alment citerede vækstrate på 3,5 % i OECD-lande ser fin ud ved første øjekast, men at OECD-økonomierne stadig ikke har taget et skridt ud af depressionen. Årsagen: anlægsaktiverne – maskiner og industribygninger – viser en mager, årlig gennemsnitsvækst på kun 1,3 % i OECD-området; dette udgør kun 50 % af, hvad det var mellem 2000 og 2011, og kun en tredjedel af, hvad det var i 1990’erne.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*