Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

LPAC’s Kesha Rogers fra Houston:
»Jeg har en mission. Vi har alle en mission.«
Video: »Into the Deluge« – Ind i Syndfloden
– om katastrofen i Houston, Texas

LPAC’s Kesha Rogers fra Houston:
»Jeg har en mission. Vi har alle en mission.«
Video: »Into the Deluge« – Ind i Syndfloden
– om katastrofen i Houston, Texas
image_pdfimage_print

New York Times har produceret en 8 min. lang video med titlen »Into the Deluge«, om katastrofen i Houston, og som er centreret omkring Kesha Rogers’ (medlem af LaRouche PAC Policy Committee) forældre, der mistede livet i oversvømmelserne, men som også giver et indblik i nogle af redningsfolkene, de mange tragedier og ødelæggelserne. Kesha skriver: »Her er New York Times’ dokumentar, der dækker Harvey, og hvori min familie og andre optræder. De begynder med mig, der siger, ’Jeg har en mission. Vi har alle en mission.’«

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*