Nitten amerikanske kongresmedlemmer kræver høringer
for at bringe Robert Mueller ’frem fra skyggerne’

Nitten amerikanske kongresmedlemmer kræver høringer
for at bringe Robert Mueller ’frem fra skyggerne’
image_pdfimage_print

14. okt., 2017 – Den 13. okt. stilede 19 amerikanske kongresmedlemmer et åbent brev til senator Chuck Grassley og kongresmedlem Bob Goodlatte (hhv. formand for Senatets og Husets Justitskomite), i hvilket de kræver åbne kongreshøringer, der skal undersøge »mulige interessekonflikter og beskyldninger om politisk partiskhed« hos særlige anklager Robert Mueller og hans team af politiske lejemordere. Hovedunderskriveren af brevet er kongresmedlem Brian Babin (R-TX). Uddrag af brevet lyder:

»Dette team [Robert Mueller og hans advokater] har en gennemgribende myndighed og en åben mission, og alligevel får de i vid udstrækning lov at operere i hemmelighed, og de udvælges af og står sluttelig kun til ansvar for én person: Hr. Mueller selv. Med flere rapporter, der hver dag kommer om mulige interessekonflikter og beskyldninger om politisk partiskhed, ville det være både i den amerikanske offentligheds interesse og i det særlige anklagerteams interesse at tale til det amerikanske folk gennem dets valgte repræsentanter i Kongressen.

I henhold hertil anmoder vi respektfuldt, at én eller begge Justitskomiteerne omgående indkalder til en offentlig og åben høring, eller en række høringer, for at bringe hr. Mueller og hans team frem fra skyggerne og frem i det offentlige rum.«

Ifølge en rapport i Daily Caller begyndte Babin at organisere underskrifter til brevet tilbage i august og besluttede og offentliggøre det nu.

Foto: Særlige anklager Robert Mueller.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*