1

Se Helga Zepp-LaRouche Nyt Paradigme
Webcast live torsdag, 19. okt. kl. 18 dansk tid:
newparadigm.schillerinstitute.com
»De fleste mennesker er stadig ikke klar over,
at vi befinder os ved en korsvej for menneskeheden«

Med under tre uger til præsident Trumps potentielt historiske rejse til Asien, der vil omfatte møder med den kinesiske præsident Xi Jinping, har det britiske imperie-oligarki og deres neokonservative marionetter lanceret en desperat indsats for at forpurre rejsen ved at benytte deres gamle tricks med krig, terror og aggressiv misinformation.

Men, tag ikke fejl: De handler ud fra desperation. Deres angrebshund, særlige anklager Robert Mueller, der kører den svindelagtige »Russiagate«-retsforfølgelse for at få Trump fjernet, er under kraftig beskydning, med Executive Intelligence Review’s dossier om hans kriminelle historie – inkl. hans rolle i forfølgelsen af Lyndon LaRouche – der bliver bredt cirkuleret. I denne uge krævede nitten kongresmedlemmer offentlige høringer om Muellers aktiviteter. Og der er en voksende erkendelse af en uundgåelig nedsmeltning af det gældsboble-dominerede finanssystem, med mindre der foretages en hurtig gennemførelse af Lyndon LaRouches Fire Grundlæggende Love.

Øjeblikket er kommet, hvor dette degenererede imperium kan besejres.

Helga Zepp-LaRouche blev igen fremtrædende omtalt i kinesisk presse i denne uge, i et videointerview til Peoples Daily om, hvordan Kinas Bælte & Vej Initiativ er ved at ændre historiens gang.

Hør fr. Zepp-LaRouche torsdag, når hun fremlægger det fulde, globale, strategiske billede i sin ugentlige webcast.