Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Trump: ’Russiagate skal stoppe, for der er intet i det’

Trump: ’Russiagate skal stoppe, for der er intet i det’
image_pdfimage_print

16. okt., 2017 – Med særlige anklager Robert Mueller, der fortsætter sin næsten fem måneder lange efterforskning af russisk indblanding i sidste års præsidentvalg, udtalte Trump sin frustration over efterforskningen og forsatte med at fremføre, at Rusland ikke gjorde noget som helst for at blande sig i 2016-valget, under Trumps pressekonference fra Det hvide Hus i dag sammen med lederen af senatsflertallet, Mitch McConnell (R-KY). Trump gav udtryk for sin utålmodighed med Russiagate-heksejagten:

»Jeg ser gerne, at det slutter«, sagde Trump om efterforskningen. »Hele den russiske affære var en undskyldning for, at Demokraterne tabte valget.«

»Der har absolut ikke været tale om noget ’aftalt spil’«, sagde Trump. »Det er blevet erklæret, at de ikke har nogen svigagtige aftaler. De bør afslutte det, for jeg tror, det amerikanske folk er dødtræt af det.«

I dag nægtede de tre medstiftere af Fusion GPS, modstandernes researchfirma, der var ansvarligt for at lede skabelsen af det berygtede »Trump-dossier«, at overholde en indstævning, udstedt af Huset Efterretningskomites formand, David Nunes (R-CA), som påbyder de tre medstiftere af Fusion GPS at møde for hans efterretningskomite.

USA Today rapporterede i dag, at Fusion GPS’s advokater fra Cunningham, Levy & Muse i et brev sagde, at, hvis de blev indkaldt til at vidne, ville de tre påkalde sig deres rettigheder iht. det første forfatningstillæg, for at fritage dem for at besvare spørgsmål. Websitet Zero Hedge rapporterer, at »trækket – der har alle kendetegn på en forhalingstaktik – er det seneste forsøg fra firmaets medstifteres side, der angiveligt skulle have været klar over, at ikke alle beskyldningerne i dossieret var troværdige, før de overleverede det til FBI, på at forhindre aflæggelse af offentlig forklaring«.

Foto: Præsident Trump sammen med Mitch McConnell, pressekonference i Det Hvide Hus.  

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*