Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

’Nu begynder det alt sammen at give mening’

’Nu begynder det alt sammen at give mening’
image_pdfimage_print

Leder fra LaRouche PAC, USA, 3. dec., 2017 – En udenlandsk fjende af USA – Det britiske Imperiums efterretningstjenester og deres allierede i FBI og på Wall Street – har de facto invaderet USA med den erklærede hensigt at iscenesætte et statskup imod den valgte præsident og forfatningen, for at omstøde hans politikker for at opbygge fredeligt samarbejde med Rusland og Kina og marchere verden tilbage, væk fra randen af krig. Briterne kan ikke klare nogen som helst afvigelse fra deres Bush- og Obamaadministrationers krigskurs, fordi overlevelsen af hele deres system med global geopolitik og finansiel udplyndring afhænger af det. Efter præsident Trump blev valgt af det amerikanske folk for at omstøde Obamas politikker og gøre præcis dette, har briterne et al. forsøgt at afsætte ham ved en rigsret og fængsle ham, og giv pokker i sandheden.

Den fremgangsmåde, de anvender, og selv den involverede rollebesætning, er næsten identisk til den »Få ram på LaRouche«-specialstyrke, de deployerede for henved 30 år siden, for uretmæssigt at fængsle Lyndon LaRouche og flere af hans medarbejdere, i et mislykket forsøg på at gøre ham tavs.

Disse enkle kendsgerninger, der i månedsvis har været kendt af LaRouche-bevægelsen og dens tilhængere, og som er blevet cirkuleret vidt og bredt med vores Mueller-dossier (nu i andet oplag), er nu kommet helt frem i offentligheden i løbet af de seneste 72 timer. Som præsident Trump selv tweetede i dag: »Nu begynder det alt sammen at give mening.«

Det er denne internationale kamp, der står på spil, og ikke noget, der har med »indenrigsspørgsmål«, eller andre følelsesladede emner, hverken til højre eller venstre, at gøre.

Den største trussel mod Det britiske Imperiums greb er det uophørlige fremstød fra Kinas Bælte & Vej Initiativ, der trækker den ene nation efter den anden ind i sit kredsløb, såvel som også den enestående rolle, som LaRouche-bevægelsen spiller i denne proces – som det endnu engang reflekteredes i Helga Zepp-LaRouches deltagelse som hovedtaler på konferencen den 29. nov. i Zhuhai, Guangdong, Kina, Forum for det 21. Århundredes Maritime Silkevej.

Et typisk eksempel på den hastigt skiftende, globale dynamik er de kommentarer, som formanden for Bank of China, Chen Siqing, kom med i en tale, han holdt den 2. dec. på et forum i Rom, »Den Tredje Middelhavsdialog«:

»Bælte & Vej Initiativet har skabt en ny platform for internationalt samarbejde … Middelhavsområdet har en unik beliggenhed af stor strategisk betydning, på korsvejen for Silkevejen over land og den maritime Silkevej … I fremtiden bør vi accelerere samarbejdet omkring industriel kapacitet med lande, der ligger langs Bælte & Vej, og fremme regional udvikling og fredelig sameksistens mellem folkeslagene.«

Denne fremtid er nu, og den inkluderer USA. Den inkluderer ikke Det britiske Imperium.

Foto: Præsident Donald J. Trump deltager i APEC-topmødet. 11. nov., 2017.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*