Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Forræderi i FBI og i Muellers ’Få ram på Trump’-team er afsløret

Forræderi i FBI og i Muellers ’Få ram på Trump’-team er afsløret
image_pdfimage_print

Leder fra LaRouche PAC, USA, 17. dec., 2017 – De forræderiske handlinger, der er begået af ledende personer i FBI, CIA og National Democratic Institute (NDI) under Obama, er nu ubestridelige. Og afsløringen af deres fælles indsats for at gennemføre et statskup imod USA’s valgte regering, er nu uigendrivelig.

Netop i den forgangne uge fordømte en tidligere assisterende direktør for selve FBI, James Kallstrom, i flere interviews i medierne, »kliken« omkring James Comey, som brugte FBI til at køre en »femte kolonne for grundlæggende set at fjerne USA’s præsidentskab«. Han kaldte Russiagate for en »farce« og påpegede MI6-dossieret i centrum for Russiagate-svindlen og sagde, at, hvis det bekræftes, at dette fupnummer var blevet brugt for at få FISA-domstolen til at vedtage operationerne imod Trump og hans kampagne, og hvis Comey-teamet »vidste, det var falsk information, så er det en alvorlig, alvorlig kriminel handling«.

Kongresmedlem Trey Gowdy fra South Carolina, der den 15. dec. talte om den nuværende FBI-vicedirektør Andrew McCabe, sagde, »Jeg bliver lidt overrasket, hvis han stadig er ansat i FBI samme tid næste uge«. McCabe udeblev fra sin planlagte vidneforklaring for Kongressen i sidste uge, da det blev vist, at hans underordnede, Bruce Ohr, havde konspireret med MI6-agent Christopher Steele og Fusion GPS-holdet, der arbejdede for Hillary Clinton og DNC og betalte Steele for skidtet, og at Ohrs hustru arbejdede på Russia-sagen for Fusion GPS. McCabe er nu tilsagt til at møde for Husets Efterretningskomite på tirsdag. (Gowdy sagde, han ville blive »chokeret«, hvis han dukker op!)

Det kan være nyttigt her at reflektere over FBI’s historiske rolle. Så langt tilbage som i 1983, afslørede EIR de faktum, at FBI havde brugt kriminelle metoder for at ødelægge resterne af Franklin Roosevelt-traditionen i det Demokratiske Parti, for at forvandle det til et parti, der kontrolleredes af Wall Street og London ved hjælp af den såkaldte Abscam-operation. EIR skrev: »FBI indrømmede at have brugt 1$ mio. til at aflytte [præsident for Teamster-fagforeningen] Roy Williams telefoner og, som i Abscam, forlod sig på vidnesbyrd fra en dømt kriminel for at etablere sin sag. Juryen indrømmede, at vidneforklaringen var ’forvirrende og modsigelsesfuld’. Det politiske formål med retssagen blev klart, da embedsfolk fra Justitsministeriet efter sigende tilbød Williams en betinget dom, hvis han indvilligede i at træde tilbage som præsident for fagforeningen. Som smæk for at nægte dette fik han en dom på 55 år.«

EIR skrev samtidig, »Senator Harrison Williams fra New Jersey … står til en dom på tre år og en bøde på $50.000. Han blev dømt for ’villighed’ til at begå en forbrydelse, som FBI’s egne, i smug optagede film viser, han ikke begik«. Kongresmedlem Neil Gallagher fra New Jersey, der bekæmpede forbrydelserne, begået af J. Edgar Hoovers drenge i FBI, blev tvunget på lignende vis.

EIR-rapporten fra 1983 påpegede det faktum, at FBI blev oprettet i 1908 med det specifikke formål at skabe et hemmeligt, føderalt politi for at kontrollere Kongressens og vælgerorganisationers politikker i USA, i modstrid med den amerikanske forfatning. »Kongressen blev første offer for Bureauets afpresning, dets falske anklager«, siger artiklen, »som blev udført efter direktion af præsident Theodore Roosevlt og hans justitsminister Charles J. Bonaparte«. Og ingen overraskelse: »New York Times bakkede op om Roosevelts og Bonapartes sag« og skrev, at »Nu er senatorerne blevet behørigt advaret«.

[Se: http://www.larouchepub.com/eiw/public/1983/eirv10n15-19830419/eirv10n15-19830419_058-how_the_fbi_was_set_up_as_a_nati.pdf]

Amerikanere må ligeledes komme til forståelse af den kendsgerning, at Robert Muellers første opgave for London/Wall Street-kliken var at oprette »Få ram på LaRouche«-specialstyrken i 1980’erne, og af samme grund – for at standse LaRouches arbejde, sammen med præsident Ronald Reagan, for at bringe USA og Rusland sammen, baseret på fremme af samarbejde om videnskabelige opdagelser og en afslutning af den britiske imperiesplittelse af verden i krigsførende fraktioner. Pamfletten, der afslører Muellers utallige forbrydelser, »Robert Mueller er en umoralsk, juridisk morder – Han vil gøre sit job, hvis I giver ham lov«, er nu blevet udgivet af LaRouchePAC i andet oplag på 10.000 eksemplarer, og blev i fredags uddelt til hvert eneste Kongreskontor.

Foto: Fra venstre: Obama, Comey, Mueller i Det Hvide Hus.   

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*