Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Lyt til Helga Zepp-LaRouche live ugentlige
webcast torsdag 21. dec. 2017 kl. 18:
Muellers efterforskning er kriminalitet for
åbent tæppe: Tiden er kommet til
at gøre en ende på geopolitik

Lyt til Helga Zepp-LaRouche live ugentlige
webcast torsdag 21. dec. 2017 kl. 18:
Muellers efterforskning er kriminalitet for
åbent tæppe: Tiden er kommet til
at gøre en ende på geopolitik
image_pdfimage_print

I løbet af de seneste uger har en række afsløringer, med cirkuleringen af LaRouche PAC’s dossier om Robert Mueller, den »umoralske juridiske lejemorder«, opildnet dem, der kæmper mod kuppet i USA, som var udtænkt til at omstøde Donald Trumps valgsejr i 2016. Flere hovedoperatører, der arbejder direkte sammen med Mueller, er blevet afsløret som del af et spind af kriminalitet, og hvor deres marchordrer kommer direkte fra toppen af britisk efterretning. Briternes ledende rolle, eksemplificeret af det »skumle dossier« fra Christopher Steele/Fusion GPS, og som blev finansieret af Clintonkampagnen, er nu emne for høringer for kongresudvalg og er endda blevet et emne i de gængse mediers dækning.

Men selv om tidevandet har vendt sig mod Mueller, så er kampen endnu ikke vundet. Der er afgørende strategiske spørgsmål, som Trump-administrationen må adressere, inklusive en intensivering af samarbejde med Rusland og Kina samt også den skæbnesvangert farlige finanskrise i de transatlantiske nationer. Med udsigt til det nye år står det nu klart, at, hvis den rette kurs tages i de kommende dage og uger, er det nu muligt at gøre en ende på den folkemorderiske tåbelighed, der er indlejret i den geopolitiske imperiedoktrin; en doktrin, der er udtænkt for Imperiets overlevelse på bekostning af verdens befolkning.

Der er i dag intet, der er så presserende som at vælte det herskende, geopolitiske, unipolære, globale system og erstatte det med et Nyt Paradigme, baseret på, at hver nation arbejder til fordel for alle nationer. Begivenhederne i året 2017 har vist, at Schiller Instituttets bestræbelser under ledelse af Helga Zepp-LaRouche, på at bringe USA ind i det Nye Paradigme, nu er ved at bære frugt.

Stil ind på kanalen og lyt til webcastet torsdag, når fr. Zepp-LaRouche fremlægger strategien for, én gang for alle, at lægge den geopolitiske doktrin i graven.

newparadigm.schillerinstitute.com

torsdag kl. 18 dansk tid.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*