Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Særlige anklager Muellers kupmagere
i panik: Deres forbrydelser er afsløret

Særlige anklager Muellers kupmagere
i panik: Deres forbrydelser er afsløret
image_pdfimage_print

Leder fra LaRouche PAC, USA, 6. dec., 2017 – De kræfter i USA, der tjener briternes bestræbelser på at fjerne Donald Trump fra embedet – Obamas efterretningsfolk; Obama/Clinton-demokraterne; samt de neokonservative republikanere – er ved at gå i panik. Deres udvalgte lejemorder til at udføre arbejdet med at ødelægge Trumps præsidentskab, Robert Mueller, vandt sine udmærkelser som chef for »Få ram på LaRouche«-specialstyrken i 1980’erne, som havde til hensigt at ødelægge den bevægelse, som Lyndon LaRouche har stiftet. På trods af, at han sendte LaRouche og flere af hans medarbejdere i fængsel på falske anklager, mislykkedes for Mueller at ødelægge denne bevægelse, og nu betaler han prisen for sin fiasko. EIR’s dossier, »Robert Mueller er en umoralsk, juridisk morder: Han vil gøre sit job, hvis I giver ham lov«, har gennemsyret USA’s politiske og diplomatiske institutioner og animeret Kongressen og andre til handling for at standse kuppet og har peget direkte på denne forræderiske sammensværgelses britiske arkitekter – MI6’s Christopher Steele og andre.

Bestræbelserne på at ødelægge LaRouche og den tilsvarende bestræbelse på at ødelægge Trump, har samme grundlæggende formål – både LaRouche og Trump har til hensigt at afslutte den britiske opsplitning af verden i Øst og Vest, som fastholder verden vaklende på randen af atomkrig mellem USA, og Rusland og Kina. Ligesom LaRouche foreslog en forening af de »Fire Magter« (Rusland, Kina, Indien og USA) for at afslutte Det britiske Imperium og udløse global udvikling, således insisterer Trump også på venskab og samarbejde med Rusland og Kina. Som Trump sagde i sin tale i Beijing: »Der er meget, der forbinder Øst og Vest«. For britiske geopolitikere er dette krigsord.

Men det britiske korthus smuldrer. Mueller-teamet er afsløret som partisankrigere, med deres bidende had til Trump og deres slaviske efterfølgelse af Obama/Hillary-krigspolitikken, der er afsløret i e-mails fra deres egen, beskidte, personlige liv. Og nu er de ved at gå i panik.

Joe Biden har, måske i et forsøg på at bevise sin underdanighed over for Imperiet med det formål at blive valgt til erstatte den mislykkede Hillary Clinton i den næste præsidentvalgkamp, været medforfatter af et psykotisk udfald mod Rusland i Foreign Affairs fra 5. dec., kvartalsmagasinet for den britiske imperieforpost i USA, Rådet for Udenrigsanliggender. Med titlen, »Hvordan vi hævder os over for Kreml – At forsvare demokrati mod dets fjender«, siger Biden, at USA må »afskrække russisk militær aggression«, gennemføre tankepoliti for at »rykke russisk misinformation og underminering op med rode og finde måder for myndigheder til at samarbejde med den private sektor for at modgå denne indblanding«. De onde russere, himler han op med en lidenskab à la McCarthy, har »med succes sammensmeltet organiserede kriminelle grupper, efterretningstjenester og korrupte erhvervsfolk« (det lyder virkelig som en beskrivelse af Obama/Bush-regimerne i USA). Han tilføjer, at Trump har nægtet at tro på (løgnen om), at Rusland stjal valget, »selv efter, han var blevet briefet af efterretningstopfolk« – hvor han her naturligvis refererer til forbryderne Clapper, Brennan og Comey.

I mainstream-medierne kommer der nu voksende krav om Muellers afsættelse – stanken er for stærk til at fortsætte mørklægningen.

Endnu et tegn på sindssyge ramte Kongressalen i dag, da demokrat fra Texas, Al Green, fremsatte lovforslag om at stille præsident Trump for en rigsret (impeachment). Forslaget blev hurtigt nedstemt, men 58 kongresmedlemmer afslørede sig selv ved at stemme for Greens forslag.

Det, som briterne mest frygter, er, at den amerikanske og europæiske befolkning vil opsnappe ånden af den Nye Silkevej, det nye paradigme, der nu gennemføres i næsten alle andre dele af verden gennem reelle, fysiske udviklingsprojekter, der anføres af Kina og Rusland. I hele Afrika, Latinamerika og Asien er nationer, der i århundreder er blevet holdt i et limbo af kolonial og post-kolonial kontrol, nu hastigt ved at blive transformeret til at blive moderne industrinationer, hvor deres befolkninger kan undfly fattigdom og får håb, ligesom Kina har transformeret sig selv på tredive korte år. Faktisk er denne ånd i færd med at vække nationer og borgere selv i Europa og USA, især i kølvandet på Trumps højst succesfulde møde med Xi Jinping, og efter kinesernes forpligtelse til at investere $283 mia. i genopbygning af den forfaldne, amerikanske infrastruktur og industrielle kapacitet – til en begyndelse.

Der er ikke længere noget, der kan retfærdiggøre, at det økonomiske og kulturelle forfald i Vesten bliver tolereret. De ideer, som Lyndon LaRouche har fremlagt hen over de seneste halvtreds år, bliver nu gennemført og antager en fysisk kraft i verden. Dette er vores tid.

Foto: Den afgående FBI-direktør Robert Mueller (2001 – 2013) i ærbødig underdanighed foran præsident Barack Obama. Til højre Obamas udpegede, nye FBI-direktør, James Comey (sep. 2013 – maj 2017).   

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*