Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Trump annoncerer, USA vil vende tilbage til Månen;
Han får brug for LaRouches Fire Love for at opnå det.
Helga Zepp-LaRouche i Schiller Institut
Nyt Paradigme Webcast, 14. dec., 2017 kl. 18.

Trump annoncerer, USA vil vende tilbage til Månen;
Han får brug for LaRouches Fire Love for at opnå det.
Helga Zepp-LaRouche i Schiller Institut
Nyt Paradigme Webcast, 14. dec., 2017 kl. 18.
image_pdfimage_print

http://newparadigm.schillerinstitute.com

12. dec., 2017 – Den 11. dec. underskrev præsident Donald Trump et nyt direktiv for rumfart, som åbner døren for en udvidet vision for USA’s bemandede rumfart. I sin meddelelse sagde han, »Denne gang vil vi ikke blot plante vores flag og afsætte vore fodspor. Vi vil etablere et grundlag for en eventuel mission til Mars, og måske en dag mange verdener hinsides Mars.« Samtidig med, at præsidenten kom med denne meddelelse, fandt et møde sted i den Kinesisk-Amerikanske Civile Rumfartsdialog, der bragte kinesiske og amerikanske regeringsfolk sammen i Beijing for at drøfte en genåbning af samarbejde om rumfart. Frygten blandt imperiefortalerne for en unipolær verden er, at denne form for initiativ fra Trump-administrationens side ville bevæge USA ud af de dødbringende, endeløse konflikter, som de, igennem Bush- og Obamaadministrationerne, og som står bag den nu fejlende Mueller-efterforskning med det formål at fjerne Trump for enhver pris, har gennemtvunget.

For at realisere et sådant løfterigt samarbejde – som er på linje med det nye paradigme for internationale relationer, som nu vokser frem omkring Bælte & Vej Initiativet, lanceret af Kinas præsident Xi Jinping – er det afgørende, at Amerika mobiliseres til at lukke det britiskorkestrerede kup imod præsident Trump ned. Samtidig er det nødvendigt, at Lyndon LaRouches Fire Love bliver grundlaget for Trump-administrationens økonomiske politik. Disse Fire Love leverer på enestående vis fundamentet for en genoplivelse af det Amerikanske [Økonomiske] System, som er forudsætningen for de videnskabelige og teknologiske fremskridt, der er nødvendige for at genoplive en amerikansk rolle i rumforskning. Ved at bringe den Nye Silkevejsånd til et bredere publikum, der består af aktive borgere i hele verden, er sådanne mål nu inden for vores rækkevidde.

I sin ugentlige, strategiske webcast vil dette være blandt de spørgsmål, Helga Zepp-LaRouche kommer ind på.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*