Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

»Med det voksende tempo mod Verdenslandbroen,
må særlige anklager Mueller gå!«
Hør Helga Zepp-LaRouches ugentlige strategiske webcast,
torsdag 7. dec. 2017 kl. 18 dansk tid

»Med det voksende tempo mod Verdenslandbroen,
må særlige anklager Mueller gå!«
Hør Helga Zepp-LaRouches ugentlige strategiske webcast,
torsdag 7. dec. 2017 kl. 18 dansk tid
image_pdfimage_print

 

Siden afslutningen af den historiske Schiller Institut-konference i Bad Soden, Tyskland, den 26. november, er tempoet for udviklinger for udvidelsen af det kinesiske Bælte & Vej Initiativ (BRI) accelereret dramatisk. Dagligt har der været konferencer, forummer og meddelelser om nye aftaler, der omfatter Asien, Afrika, Østeuropa og Sydamerika i takt med, at den Nye Silkevejsånd spreder sig i hele verden. På én af disse konferencer om den Maritime Silkevej, der blev afholdt i Zhuhai, Kina, holdt Schiller Instituttets Helga Zepp-LaRouche en stor præsentation.

I takt med, at denne positive bevægelse går frem, bliver det i stigende grad mere utåleligt, at heksejagten mod præsident Trump, der begås af de Londondirigerede, neokonservative/neoliberale imperiekræfter, med det formål at forhindre Trump i at bringe USA fuldt og helt ind i et samarbejde med BRI, får lov at fortsætte. Nye beviser er ved at komme frem, som demonstrerer, at, som vi har sagt fra begyndelsen, disse angreb intet som helst har med »russisk indblanding« at gøre, men derimod udgør bestræbelser fra disse »Deep State«, ’staten i statens’ side på at holde hele menneskeheden som gidsel for deres dødbringende krige, bailouts og morderiske nedskæringspolitikker.

BRI’s fremskridt, såvel som de nye beviser, der afslører den af Mueller anførte heksejagt som værende et desperat, »Made in London«-svindelnummer, gør det nu mere muligt end nogen sinde for borgere til at handle for at bringe deres regeringer ind i et samarbejde med det Nye Paradigme, hvis de kendte sandheden om disse afgørende, strategiske udviklinger. Det er grunden til, at Helga Zepp-LaRouche har indledt disse ugentlige opdateringer, så borgere kan handle på en fuldt informeret baggrund for muligheden for en totalt ubegrænset fremtid for menneskeheden.

Lyt til Helga Zepp-LaRouches live opdatering torsdag, kl. 18.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*