Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Meddelelse: Helga Zepp-LaRouche:
Afslut geopolitik og vedtag LaRouches Fire Love:
torsdag, 4. jan. 2018 kl. 18 dansk tid.
Schiller Institut Nyt Paradigme Webcast

Meddelelse: Helga Zepp-LaRouche:
Afslut geopolitik og vedtag LaRouches Fire Love:
torsdag, 4. jan. 2018 kl. 18 dansk tid.
Schiller Institut Nyt Paradigme Webcast
image_pdfimage_print

newparadigm.schillerinstitute.com

I sin nytårshilsen opgjorde præsident for Schiller Instituttet, Helga Zepp-LaRouche, de fremmeste spørgsmål, der omgående må adresseres i det nye år, ved at fastslå, at der er »grund til optimisme for de kommende år, fordi løsninger findes. Lad os blot gennemføre dem på en beslutsom måde«. Disse løsninger begynder med Kinas globale initiativ, ved navn Bælte & Vej Initiativet, sagde hun, og som i det forgangne år har åbnet op til at omfatte flere end halvfjerds nationer.

Det er nu af afgørende betydning, at USA og de europæiske nationer tilslutter sig, med det transatlantiske område, der står over for et nyt, denne gang større finanskrak, med selskabs-gældsboblen i spidsen, som nu truer med at briste, med mindre det transatlantiske områdes økonomier skifter fra spekulative bobler og til reel, fysisk produktion, især inden for de mest avancerede infrastrukturteknologier. Kinas økonomiske fremskridt i løbet af de seneste år demonstrerer, at denne fremgangsmåde virker og har løftet hundreder af millioner af mennesker ud af fattigdom og skabt sund optimisme mht. fremtiden. For USA og Europa betyder det, at tiden nu er inde til at gennemføre LaRouches Fire Økonomiske Love, der bør udgøre grundlaget for præsident Trumps økonomiske initiativer i sin ’Tale om nationens tilstand’ (State of the Union).

Ikke overraskende gør de finansoligarker, der skabte denne uløselige, spekulative gældsboble, fremstød for geopolitiske konfrontationer for at forhindre USA og Europa i at deltage i et »win-win«-samarbejde med Kina og den stadigt voksende kreds af allierede.

I sidse del af sidste år indledte Schiller Instituttet disse torsdags-webcasts for at give sit voksende antal tilhængere og støtter en ugentlig opdatering fra fr. LaRouche, der har spillet en førende rolle i at bringe »Silkevejsånden« til folk, der ellers holdes som gidsler for Vestens ’Fake News’-medier. Lyt med på torsdag, og hver torsdag – lad os gøre 2018 til året, hvor geopolitikkens doktriner for altid bliver opgivet, og det Nye Paradigme bliver virkeliggjort.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*