»Tiden er inde til at lukke britiske imperieoperationer ned«
Helga Zepp-LaRouche Nyt Paradigme
Webcast, tors. 18. jan. kl. 18 dansk tid

 

http://newparadigm.schillerinstitute.com/

 

 

 

 

 

 

 

I en artikel i Consortium News den 11. jan., skrev Ray McGovern, leder af Veteran Intelligence Professionals for Sanity (VIPS) og tidligere højtplaceret efterretningsanalytiker hos CIA, at det er åbenlyst for alle, undtagen dem, der er forblindede af deres had til præsident Trump, at et »blødt kup« er i gang, dirigeret af britisk efterretning og deres amerikanske allierede, med det formål at drive ham ud af embedet. Formålet med dette »regimeskifte« i USA er at bevare dets koordinatorers geopolitiske rænkespil selv, når det betyder at sætte verden på en kurs mod atomkrig. Sidste uges »missilvarsel« på Hawaii bør være en påmindelse om, hvor faretruende tæt vi er på en atomar udslettelse.

Schiller Instituttet har fået selskab af VIPS-ledere i afsløringen af dette kup, med flere nylige, offentlige begivenheder i New York City. I sin artikel påpeger McGovern, hvilken betydning den »tidligere« MI6-agent Steeles svindelagtige dossier har haft i udførelsen af dette kup. McGovern opfordrer Kongressen til at tage sagen op med denne »J. Edgar Hoover-stil afpresning på steroider, som er blevet mulig gennem overvågning af stort set alt og alle …« Med flere beviser for FBI-korruption, der vælder frem, siger han, at »Russiagate er ved at blive til FBI-gate«.

At gøre en ende på Russiagates svindelagtige angreb, der som sit mål ikke alene har Trump, men også lederne af Rusland og Kina, ville åbne døren for USA’s fulde samarbejde med Bælte & Vej Initiativet. Det ville gøre en ende på æraen for imperial konfrontations-geopolitik, hvilket er, hvad Kinas præsident Xi mener, når han taler om »win-win«-samarbejde.

Fr. Zepp-LaRouche vil give os en strategisk opdatering af fremskridt i denne proces, og hvad der er nødvendigt for at opnå dette ønskværdige resultat, i denne uges webcast.