Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

VIPS’ Ray McGovern:
Russiagate er ved at blive til FBI-gate

VIPS’ Ray McGovern:
Russiagate er ved at blive til FBI-gate
image_pdfimage_print

15. jan., 2018 – I sin artikel, »The FBI Hand behind Russiagate« (FBI’s hånd bag Russiagate), publiceret af ConsortiumNews den 11. jan., angriber VIPS-leder Ray McGovern, en førende, mangeårig sovjetanalytiker ved CIA, liberale, der er så forblindede af »Trump-had«, at de nægter at se, at amerikanske efterretningstjenester nu gør det, som disse liberale advarede om på Watergates tid: manipulering af amerikansk politik og udførelse af »et blødt kup«.

Omdrejningspunktet for McGoverns argument her (leveret med hans typiske humor) er, at selv de allerede frigivne, små udvalg af tekstbeskeder mellem tidligere chef for kontraefterretning, Peter Strzok, og hans elskerinde, FBI-advokat Lisa Page, har givet os »dokumenteret bevis« på, at »afgørende elementer af det amerikanske efterretningssamfund forsøgte at kortslutte den amerikanske, demokratiske proces« under Obama-administrationens sidste dage. Og den hovedtilskadekomne som følge af disse beskeder »er FBI’s 18 måneder lange kampagne for at sabotere kandidat, nu præsident Donald Trump ved at bruge Obama-administrationens Russiagate-efterretningsvurdering, elektronisk overvågning af tvivlsom lovlighed og et slibrigt dossier, der aldrig ville bestå lugteprøven, samtidig med, at de brugte lige så tvivlsomme teknikker til at gøre Hillary Clinton og hendes nærmeste rådgivere immune over for forbrydelser, der omfatter at lyve for FBI og udsætte hemmeligheder for risici.«

McGovern foreslår, at tiden er inde for Kongressen til at ændre sine »vi overser«-komiteer tilbage til at være »vi fører tilsyn«-komiteer og finder »modet til at forsøge at udføre deres forfatningsmæssige pligt«. Kongressen må gå op imod »J. Edgar Hoover-stil afpresning på steroider, muliggjort gennem elektronisk overvågning af stort set alt og alle … Hvis, som mange har konkluderet, [Steele] dossieret blev brugt til at være med til at retfærdiggøre en FISA-ordre til at snuse rundt i Trump-kampagnen, vil de involverede være i dyb ’kimchi’ (koreansk ret), hvis Kongressens tilsynsmyndigheder gør deres arbejde«.

Foto: VIPS-leder, tidl. CIA-analytiker, Ray McGovern.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*