Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

BOMBE: »Memoet« opklarede et lille skridt
i sammensværgelsen; Gå efter det hele,
på vegne af menneskeheden

BOMBE: »Memoet« opklarede et lille skridt
i sammensværgelsen; Gå efter det hele,
på vegne af menneskeheden
image_pdfimage_print

Leder fra LaRouche PAC, USA, 2. feb., 2018 – Den lærde elite og det Demokratiske Parti er gået fuldstændig amok i ugens løb over offentliggørelsen af det fire sider lange Memo, som er udarbejdet af Husets Efterretningskomite, efter at det blev afklassificeret af præsident Trump.

De fortæller os: Lad være med overhovedet at kigge på det eller tænke på det, for det kunne hjælpe Trump. John McCain gik så vidt som til at sige, at hele Memoet var djævelens værk, fra den russiske præsident Vladimir Putin. Med hensyn til det, der plejede at hedde det »Demokratiske« parti, bliver vi nu, med overraskelse, vidne til, at de hylder og hylder vores overvågnings-politistat, vores ureglementerede forvaltning af retsvæsenet og deciderede bedrageri omkring FISA-domstolen, som om det alt sammen var lige så amerikansk som æbletærte. Se ikke på den grimme mand bag forhænget, folkens, bare lad som om, og se vores trylleforestilling.

De hyler som de stukne grise, de er.

Her er, hvad Memoet siger, inklusive vore indledningsvise kommentarer:

FBI og Justitsministeriet fik den oprindelige FISA-kendelse til at overvåge Trump-volontøren Carter Page og herefter tre fornyelser på hver 90 dage af denne bemyndigelse til at udføre overvågning. Tidligere FBI-direktør James Comey underskrev tre FISA-ansøgninger, og den nu fyrede FBI-vicedirektør Andrew McCabe underskrev én. Vicestatsanklager Sally Yates, berygtet for sammen med McCabe at have sat en fælde for Michael Flynn, og derudover for, at hele Justitsministeriet afviste at anerkende præsident Trumps immigrationsordrer; fungerende vicestatsanklager Dana Boente og vicestatsanklager Rod Rosenstein, underskrev hver én eller flere FISA-ansøgninger. Tidligere FBI-vicedirektør Andrew McCabe sagde, at der ikke ville være blevet ansøgt om nogen overvågningskendelse af Page, uden Christopher Steele-dossieret.

De gjorde dette uden en eneste gang at fortælle FISA (Foreign Intelligence Surveillance Court), at dossieret, der var sammensat af den britiske efterretningsagent Steele, var en afgørende del af FISA-ansøgningen, og at Steele-dossieret, et rent produkt af britisk efterretning, var blevet betalt for af præsident Trumps politiske modstander, Hillary Clinton og hendes DNC, på trods af den kendsgerning, at FBI og Justitsministeriet vidste dette. FBI havde ligeledes aftalt at betale Steele for den samme information.

FISA-ansøgningen, som første gang blev indgivet i oktober, 2016, nævnte en Yahoo nyhedsartikel fra 23. september, 2016, af Michael Isikoff, som en bekræftelse af anklagerne i Steele-memoet, når sandheden i virkeligheden var den, at Yahoo nyhedsartiklen var et resultat af et læk fra Steele til Michael Isikoff.

I september 2016 sagde Steele til tidligere topembedsmand i Justitsministeriet, Bruce Ohr, under uautoriserede møder, at han »var desperat over, at Donald Trump ikke blev valgt og havde ekstremt stærke følelser imod, at han blev præsident«. Ohrs hustru arbejdede for Fusion GPS, det Demokratiske Partis mellemmand til britisk efterretning, som var Steeles arbejdsgiver. Dette skete, før den første FISA-ansøgning mod Page blev indgivet. Steele blev suspenderet og dernæst afsluttet som en FBI-informant, fordi han afslørede sit forhold til FBI i en artikel i Mother Jones den 30. okt., 2016, forfattet af David Corn. Denne kendsgerning blev tilsyneladende aldrig bekendtgjort over for FISC (Foreign Intelligence Surveillance Court).

Efter Steeles afslutning, vurderede FBI selv, at hans påstande kun minimalt kunne bekræftes, og FBI-direktør Comey aflagde efterfølgende vidneforklaring om, at Steeles påstande var »slibrige og ubekræftede«. Alt dette blev heller aldrig fortalt til FISC. På trods heraf briefede Obamas efterretningschefer Trump om Steele-dossieret den 17. januar, 2017. Denne hændelse, der kun kort beskrives i memoet, er det, James Comey senere i sin forklaring for Senatet kaldte sit »J. Edgar Hoover-øjeblik«. Det blev arrangeret, at hele det slibrige og afskyelige, britiske efterretnings-bras senere, efter dette møde, blev lækket til de nationale nyhedsmedier og hilste Donald Trumps præsidentskab velkomment med den påstand, at han var en Putins ’manchurisk kandidat’, der væltede sig i russiske prostituerede på den selvsamme seng, som Obama-parret havde sovet i.

Ifølge MEMOET, løj Steele over for FBI om sine mediekontakter på vegne af Clinton-kampagnen og DNC. Dette er efter al sandsynlighed grunden til, at senatorerne Chuck Grassley og Lindsay Graham henviste Christopher Steele til FBI til efterforskning for kriminelle handlinger.

Vi har altså et klart misbrug af FISA, et bedrageri over for denne domstol. Håndgribelige fakta om overvågning af en amerikansk, politisk kampagne og en amerikansk borger, og som blev sat i værk af denne kampagnes politiske modstander og deres allierede i Obama-administrationen, blev holdt skjult for domstolen af FBI og Justitsministeriet.

Men, der er meget, meget mere her. Steeles beskidte værk blev brugt af Clinton-kampagnen og Obama-administrationen, i aftalt spil med medierne, i et forsøg på at besejre Donald Trumps forsøg på at vinde præsidentskabet. De efterfølgende Russiagate- og Mueller-efterforskninger er blevet brugt til at forsøge at ødelægge Trumps præsidentskab. Hele Russiagate-myten, forkyndt af Obama og briterne, har ødelagt de amerikansk-russiske relationer og anbragt hele verden i fare.

Vi udgav hele historien, og hele baggrunden for, at dette skete, for flere måneder siden. Læs dossieret, »Robert Mueller er en umoralsk, juridisk lejemorder: Han vil gøre sit job, hvis I giver ham lov«.

Det hele, det hele må efterforskes og retsforfølges. Vi vil have mere at fortælle i løbet af de kommende 72 timer.

(Hør også: LaRouche PAC Friday Webcast, 2. feb., 2018, med en særdeles grundig gennemgang af det nu afklassificerede Memo.)

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*