Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

EIR: Man det britiske kup i
jorden: Muellers anklageskrifter
mod russiske sociale
medietrolde platter det
amerikanske folk

EIR: Man det britiske kup i
jorden: Muellers anklageskrifter
mod russiske sociale
medietrolde platter det
amerikanske folk
image_pdfimage_print

Som vi gentagne gange har vist, så er den strategiske sammenhæng for kuppet mod Trump en fuldt optrappet bestræbelse på at bevare den anglo-amerikanske orden imod det, der opfattes som Kinas fremvoksende magt, som nu er allieret med Rusland. Kina har kontinuerligt og konsekvent inviteret USA til at gå med i dets Bælte & Vej Initiativ, det største infrastrukturprojekt, man nogen sinde har påtaget sig i historien. Præsident Trumps fornuftige fremgangsmåde over for både Rusland og Kina ses som en eksistentiel trussel mod det fortsatte anglo-amerikanske partnerskab, der har domineret verden, siden Franklin D. Roosevelts død.

Download (PDF, Unknown)

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*